Produžava se humanitarna akcija NIS-a, FK Crvena Zvezda i KK Partizan

Do 14. septembra će biti produžena humanitarna akcija „Ti si naš lik“ koju NIS organizuje u saradnji sa Fudbalskim klubom Crvena Zvezda i Košarkaškim klubom Partizan radi prikupljanja novčanih sredstava za pomoć ugroženima u мајским poplavama.

Pomoć se prikuplja posredstvom internet aplikacije kojoj se može pristupiti na adresi http://tisinaslik.nis.eu.

Na ovom portalu navijači i svi zainteresovani najpre biraju svoj omiljeni klub (Partizan ili Crvena zvezda), a potom broj dresa sportiste na kojem žele da bude njihova fotografija u toku sezone 2014/15. godine. Zatim, slanjem SMS poruke na broj 9001 po ceni od 500 dinara, navijači dobijaju kod koji unesu na sajtu, potom postave svoju fotografiju i time obezbeđuju mesto za nju na dresu.

Akcija je sada proširena, pa mogu da učestvuju i osobe iz inostranstva, budući da je omogućeno plaćanje preko Pej pala. Dodatne pogodnosti za učesnike akcije nude i sportski klubovi. Za svaku kupovinu preko 3.000 dinara u Zvezdinim i 5.000 dinara u Partizanovim prodavnicama kupci dobijaju besplatne vaučere za učešće u akciji.

Prikupljena sredstva se uplaćuju na dinarski račun koji je Vlada Srbije otvorila za pomoć ugroženima od poplava, a više informacija o akciji i postavljanju fotografija može se naći na internet adresi aplikacije.

Čim su se pojavile prve informacija o majskim poplavama, kompanija i zaposleni su izdvojili donacije u gorivu, pijaćoj vodi, opremi, hrani, higijenskim sredstvima i novčanim prilozima. Troškovi NIS-a u vezi sa poplavama iznose oko pet milijardi dinara.

Kontakt:

Pres služba
(011) 313 0116
Milentija Popovića 1, 11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd