„Radost Evrope“ uz podršku NIS-a

Gala koncertom u Sava Centru sinoć je završen 46. međunarodni susret dece Evrope – „Radost Evrope“, koji kompanija NIS podržava već sedmu godinu za redom, u okviru konkursa „Zajednici zajedno“.

U okviru ovogodišnje manifestacije održani su koncerti pod nazivom „Susreti prijateljstva“, otvorena je izložba nagrađenih radova 17. međunarodnog likovnog konkursa „Radost Evrope“, a organizovan je i sportsko-rekreativni dan na Adi Ciganliji.

eorsip8g_bw8f4917

„Radost Evrope“ je najveća i najstarija međunarodna manifestacija dečijeg stvaralaštva, a nastala je povodom Svetskog dana deteta. Osnivač i pokrovitelj manifestacije je Gradska uprava grada Beograda, a izvršni producent Dečiji kulturni centar Beograd.

Putem konkursa „Zajednici zajedno“, NIS realizuje podršku zajednici u kojoj posluje. Projekti izabrani na javnom konkursu doprinose razvoju lokalnih zajednica, olakšavaju funkcionisanje brojnih ustanova i unapređuju rad kulturnih, obrazovnih i sportskih institucija.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd