Roman Rusinov – specijalni gost na GAZPROM benzinskoj stanici „Novi Beograd“

Svi Beograđani kao i gosti prestonice koji su se danas zaustavili da natoče gorivo na GAZPROM benzinskoj stanici „Novi Beograd“, čuvenoj „Dejtonki“, imali su jedinstvenu priliku da se upoznaju sa Romanom Rusinovim, glavnim vozačem i menadžerom G-Drive Racing tima.

Roman Rusinov, jedini ruski vozač koji je poneo titulu svetskog šampiona, točio je gorivo potrošačima i kroz neformalan razgovor podelio sa njima lično iskustvo kao i zanimljivosti o uspesima G-Drive Racing tima, nosioca titule trostrukog šampiona Evropske serije „Le Man“ i tradicionalnog favorita legendarne „24 časa Le Mana“ trke izdržljivosti.

Pored druženja sa šampionom, kompanija NIS je na GAZPROM benzinskoj stanici „Novi Beograd“ pripremila za vozače prigodne poklone iz bogate ponude robe široke potrošnje koja je, pored goriva vrhunskog kvaliteta domaće proizvodnje, dostupna potrošačima na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

G-Drive Racing tim pod vođstvom Rusinova ove godine, uz podršku premijum G-Drive, zvaničnog goriva tima, kreće u pohod na četvrtu šampionsku titulu Evropske serije „Le Man“. U osnovne prednosti ovog premijum derivata koji je dostupan na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama spadaju povećanje snage motora, poboljšanje dinamike ubrzanja kao i profesionalna zaštita sistema za gorivo.

G-Drive Racing – ruski trkački tim, od 2013. učesnik međunarodnih trka izdržljivosti u klasi prototipova LMP2, uz podršku G-Drive premijum goriva. G-Drive Racing tim pobednik je FIA WEC svetskog šampionata za 2015. godinu u klasi prototipova LMP2 i trostruki je šampion Evropske serije „Le Man“ (ELMS) u periodu od 2016-2018. god. Članovi tima do sada su 23 puta ovenčani pobedom u trkama, a više puta su se penjali i na pobedničko postolje legendarnog maratona „24 časa Le Mana“.
viru NЅE kampanja, pridružuje akciji „Sat za našu planetu“ sa više od 200 učesnika u Srbiji. Isključivanjem dekorativnog osvetljenja u poslovnim centrima NIS-a u Novom Sadu i Beogradu, u subotu, 30. marta, u periodu od 20.30 do 21.30 časova, naša kompanija još jednom potvrđuje svoju opredeljenost za očuvanje životne sredine i odgovorno korišćenje prirodnih resursa.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd