Sa NIS i Mastercard do UEFA Champions League

Kompanija NIS i Mastercard, zvanični sponzor UEFA Champions League, pripremile su specijalna iznenađenja za potrošače koji se prilikom kupovine na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama opredele za plaćanje Mastercard platnom karticom.

Svaka transakcija obavljena od 15. marta do 15. aprila Mastercard platnom karticom  prilikom kupovine goriva ili drugih proizvoda na nekom od maloprodajnih objekata kompanije NIS u iznosu od  najmanje 4000 dinara, donosi potrošačima jedno od mnogobrojnih iznenađenja, a bogat fond nagrada koje su za ovu priliku pripremile NIS i Mastercard sadrži, između ostalog, 20 ulaznica za polufinalnu utakmicu u okviru UEFA Champions League, kao i 4 karte za finale ovog najprestižnijeg fudbalskog klupskog takmičenja, koje će se održati 1. juna u Madridu.

Osim jedinstvene prilike da uživo prate  fudbalski spektakl godine, potrošače na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama uz Mastercard platnu karticu očekuju i drugi vredni pokloni iz bogatog dopunskog asortimana proizvoda kompanije NIS. Mastercard u sklopu svog sponzorstva UEFA Champions League svojim korisnicima, a klijentima NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica i ove godine tradicionalno, pruža priliku da dožive neprocenjivo iskustvo i postanu deo istorije dajući im mogućnost da osvoje jednu od 20 ulaznica za polufinalnu ili jednu od 4 karte za finalnu utakmicu na najvećoj fudbalskoj senzaciji godine.

Više informacija o zajedničkoj kampanji NIS-a i Mastercard dostupno  je na potrošačkom sajtu www.nispetrol.rs ili besplatnim pozivom na telefon kol centra NIS-a 08 0000 8888.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd