Sberbank Srbija i NIS nagrađeni “Banking Technology Award – Most Innovative Card Product 2018” za platnu “Sa nama na putu” karticu

Projekat izdavanja Co-brand platne kartice koja je namenjena članovima “Sa nama na putu” programa lojalnosti na benzinskim stanicama NIS-a nagrađen je “Banking Technology Award” nagradom, a reč je o zajedničkom projektu Sberbank Srbija i kompanije NIS.

Početkom 2018. godine, kao rezultat uspešne sinergije kompanije NIS i Sberbank Srbija, kreiran je zajednički proizvod, unapređena kartica lojalnosti “Sa nama na putu”, koja od sada ima mogućnost plaćanja goriva i robe na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama na odloženo, do 45 dana.

Za potrebe projekta izdavanja co-brand platne kartice, Sberbank Srbija u saradnji sa kompanijom NIS pripremila je jednostavan, digitalizovan i potpuno automatizovan proces koji korisnicima omogućava da podnesu zahtev i potpišu ugovornu dokumentaciju van ekspoziture banke, na odabranim NIS Petrol i GAZPROM maloprodajnim objektima.

„Veoma smo ponosni što je organizacija Tehnobank prepoznala naš trud i zalaganje na polju inovacija, proglasivši platnu karticu “Sa nama na putu” najboljim bankarsko-tehnološkim rešenjem u 2018. godini. Jedan od naših glavnih ciljeva jeste povećanje zadovoljstva klijenata kroz plasiranje inovativnih proizvoda i efikasnih usluga, zato se i trudimo da kroz kontinuiran rad na digitalizaciji i kreiranju inovativnih bankarskih rešenja u segmentu kartičarstva iz godine u godinu pronađemo nove načine da našim klijentima ponudimo usluge i proizvode koje će biti jednostavni za korišćenje, a s druge strane pružiti im odlične benefite“, izjavila je Nataša Zorić, Direktor odeljenja za partnerstva i kartice u Sberbank Srbija.

„Kao lider na domaćem tržištu naftnih derivata, NIS je posvećen unapređenju proizvoda i usluga na svojim benzinskim stanicama. Uvođenjem nove usluge plaćanja na odloženo u okviru „Sa nama na putu“ programa lojalnosti pokazujemo da ostajemo dosledni našem glavnom cilju – odgovornost prema našim potrošačima kao jedan od stubova dugoročnog razvoja naše kompanije. NIS teži neprestanim ulaganjima u inovativna rešenja, a ova nagrada samo je još jedan dokaz našeg strateškog opredeljenja da kroz neprestani razvoj obezbeđujemo još bolji kvalitet proizvoda i usluga na našim benzinskim stanicama“, izjavio je ovim povodom Branko Radujko, direktor Direkcije za maloprodaju u kompaniji NIS.

Kompanija NIS je u saradnji sa Sberbank Srbija razvila i mobilnu aplikaciju za Android i iOS platforme, koja je na raspolaganju svim korisnicima programa lojalnosti “Sa nama na putu“.

Više informacija o pogodnostima platne “Sa nama na putu“ kartice lojalnosti možete pronaći na: sberbank.rs ili na sanamanaputu.rs.

Tagovi:

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd