„Sportom protiv nasilja“ u Novom Bečeju

Zajednička akcija kompanije NIS, Teniskog Saveza Srbije i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja pod nazivom “ Sportom protiv nasilja” održana je ovog vikenda u Novom Bečeju u okviru manifestacije “Vikend sporta”.

NIS a.d. Novi Sad

Na zabavan i motivacioni način, preko 300 đaka imalo je priliku da nauči prve korake tenisa i da se upozna sa osnovnim pravilima igre, uz korišćenje opreme koja je prilagođena njihovom uzrastu.

NIS, kao višegodišnji generalni sponzor Teniskog Saveza Srbije u okviru svog programa „Energija sporta“ na ovaj način aktivno učestvuje u promociji zdravog života i animiranju mladih talenata.

Tokom sportskog vikenda u Novom Bečeju, pored škole tenisa, organizovana su i takmičenja u odbojci, fudbalu, košarci i borilačkim veštinama. Na sportskim terenima učestvovalo je ukupno 1500 dece iz Vojvodine.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd