“Sportom protiv nasilja” u Pančevu

Nastavlja se velika akcija "Sportom protiv nasilja" u organizaciji NIS-a, Teniskog saveza Srbije, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Ministarstva omladine i sporta za osnovce u Srbiji.

Nova destinacija ovaj put bila je Osnovna škola “Isidora Sekulić” u Pančevu  gde su deca na zabavan i motivacioni način imala mogućnost da se upoznaju sa veštinama igranja tenisa uz opremu prilagođenu njihovom uzrastu.

Akcija "Sportom protiv nasilja" održana je u Osnovnoj školi "Isidora Sekulić" u Pančevu
Akcija “Sportom protiv nasilja” održana je u Osnovnoj školi “Isidora Sekulić” u Pančevu

Program “Svetske teniske federacije” (International Tennis Federation ITF) – MINI TENNIS, namenjen je deci školskog uzrasta, a za cilj, pored škole tenisa, ima popularizaciju sportskih vrednosti, kulture nenasilja, fer pleja u sportu kao izuzetno važnom elementu u zdravom razvoju dece.

Pored teniske obuke,  deci su uručene diplome i medalje koje je obezbedila kompanija NIS. Pod sloganom “Budućnost na delu” NIS je kao društveno odgovorna kompanija višegodišnji sponzor TSS-a, i aktivno je uključen u ovu akciju čiji je cilj promocija zdravog života i afirmacija mladih talenata.

Do sada je u akciji “Sportom protiv nasilja” učestvovalo više od 20.000 dece iz cele Srbije, a do kraja ove školske godine biće održana i u  Zrenjaninu, Kikindi, Novom Bečeju, Kanjiži, Žitištu, Srbobranu, Nišu i Čačku.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd