Sportski centar u Kanjiži sija novim sjajem

U Kanjiži je danas svečano otvoren Sportsko-rekreativni centar, smešten u zdanju koje potiče iz 19. veka, a koje je uz podršku NIS-a dobilo novi sjaj. U okviru programa „Zajednici zajedno“ kompanija NIS kompletno je renovirala veliku sportsku halu i salu za džudo gde će profesionalni sportisti, deca, sportski klubovi, kao i rekreativci, moći kvalitetno da treniraju i da se bave sportom.

Kompanija NIS je podržala rekonstrukciju ovog centra sa 5 miliona dinara, gde su, pored uređenja spoljašnjosti i unutrašnjosti zdanja, između ostalog ugrađeni i energetski efikasni grejni sistem i elektroinstalacije.

Svečanom otvaranju prisustvovali su predstavnici lokalne samouprave, kompanije NIS, kao i mnogobrojne zvanice.
Robert Fejstamer, predsednik opštine Kanjiža, ovom prilikom zahvalio je kompaniji NIS na podršci obnovi sportskog centra u Kanjiži i naglasio značaj dugogodišnje uspešne saradnje.

„Već 10 godina lokalna zajednica i NIS uspešno sarađuju. Jako mi je drago što je NIS kroz program „Zajednici zajedno“, koji svake godine sprovodi, podržao ovaj projekat i izdvojio sredstva za obnovu ove zgrade koja je prvenstveno namenjena omladini i sportu“, naveo je predsednik opštine Kanjiža.

Robert Fejstamer, predsednik opštine Kanjiža, i Milan Borenović, direktor Pogona „Severni Banat“ u NIS-u

Milan Borenović, direktor Pogona „Severni Banat“ u NIS-u istakao je značaj ulaganja kompanije NIS u mlade i sport.
„NIS posebnu brigu vodi o ulaganju u mlade, sport i promociju zdravog načina života. Zbog toga smo sa posebnim zadovoljstvom podržali ovaj projekat koji za nas predstavlja „Budućnost na delu“, jer ulaganjem u profesionalni i rekreativni sport, naša kompanija ulaže u buduće generacije“, naglasio je Borenović.

Svojim delovanjem i ulaganjem u zajednicu, NIS je u protekloj deceniji kroz program «Zajednici zajedno“ uložio više od milijardu dinara u realizaciju više od 900 projekata u gradovimaa i opštinmaa širom Srbije. Samo u opštinu Kanjiža kompanija je kroz društveno odgovorne projekte uložila preko 51 milion dinara i doprinela realizaciji 92 projekta.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd