Studentima Ekonomskog fakulteta u Beogradu predstavljen brend NISOTEC

U okviru NIS-ovog programa "Energija znanja" koji podrazumeva partnerstvo sa obrazovnim i naučnim institucijama u Srbiji i van zemlje, Tatjana Cvetkov Čikošev, menadžer za marketinške aktivnosti na tržištu maziva u Direkciji za maziva kompanije NIS, održala je na Ekonomskom Fakultetu Univerziteta u Beogradu predavanje na temu "Evolucija i revolucija brenda u hemijskoj industriji - NISOTEC maziva".

Predavanje je imalo za cilj da studentima približi kako u praksi funkcioniše stvaranje brenda i njegovo tržišno pozicioniranje na lokalnom i regionalnom tržištu.

Prema rečima Tatjane Cvetkov Čikošev, poslovanje u uslovima konkurentnog tržišta, postavlja velike izazove ispred kompanija, pogotovu onih koje su u toku stvaranja imena i marke proizvoda, tako da one moraju posebnu pažnju da posvete strategiji integrisanih marketing komunikacija. „Cilj, koji smo postavili definišući strategiju, bio je da brend NISOTEC uđe u grupu brendova-lidera na Balkanu po obimu prodaje, uslugama, kvalitetu i tehnologijama. Zahvaljujući posvećenosti, kvalitetu, kreativnosti, timu stručnjaka i profesionalaca, od nepoznatog brenda je stvoren brend koji je danas lider na tržištu Srbije i u top šest brendova maziva na Balkanu“, rekla je Tatjana Cvetkov Čikošev.

Brend NISOTEC predstavlja široku paletu proizvoda ulja i maziva od najkvalitetnijih sirovina u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja, a njihovom upotrebom omogućuje se značajna ušteda goriva, bolja zaštita motora od korozije, a samim tim i duži radni vek motora.

Tagovi:

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd