Super kartica i na GAZPROM benzinskim stanicama

Korisnicima Super kartice je omogućeno da sakupljaju bodove na svim GAZPROM benzinskim stanicama.

Prilikom svake kupovine potrošači će dobijati određen broj bodova i na taj način će moći da ostvare niz ušteda i pogodnosti. Za svaki litar goriva dobija se jedan bod, a za potrošenih 50 dinara u prodavnicama ili restoranima na benzinskim stanicama takođe se dobija jedan bod. Prag za ostvarivanje popusta je 100 bodova za jedan obračunski period.

Kao dobrodošlicu, GAZPROM benzinske stanice poklanjaju 100 bodova za prvu kupovinu sa Super karticom. Poklon bodovi će biti dodeljeni na kraju obračunskog perioda 30. oktobra.
Super Kartica je najveći program lojalnosti na srpskom tržištu, a bodovi ostvareni na benzinskim stanicama GAZPROM i NIS Petrol će se sabirati.

Super Kartica je najveći program lojalnosti na srpskom tržištu, a bodovi ostvareni na benzinskim stanicama GAZPROM i NIS Petrol će se sabirati.

Partneri u ovom projektu su NIS, IDEA, Sberbanka Srbije, Telenor i DDOR Novi Sad. Zahvaljujući saradnji pet kompanija, potrošači prilikom kupovine kod ovih partnera mogu da sakupljaju bodove i da potom ostvare brojne popuste.

Više informacija o pogodnostima i celokupnom programu lojalnosti nalazi se na internet adresi www.superkartica.rs.

Kontakt:

Pres služba
(011) 313 0116
Milentija Popovića 1, 11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd