Svečano otvorena NIS Petrol benzinska stanica u centru Beograda

U sklopu projekta modernizacije maloprodajne mreže, NIS je otvorio savremenu NIS Petrol benzinsku stanicu „Čarli Čaplin“ u Ulici despota Stefana u Beogradu.

Ispred NIS-a prisutnima se obratio Aleksej Černikov, direktor Bloka Promet
Ispred NIS-a prisutnima se obratio Aleksej Černikov, direktor Bloka Promet

NIS učestvuje i u uređenju šireg prostora oko ove benzinske stanice, čime potvrđuje svoj odgovoran odnos prema zajednici i obezbeđuje kvalitetnije uslove za život građana ovog dela grada.

Svečanom otvaranju prisustvovali su Aleksej Černikov, direktor Bloka Promet NIS-a i Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Beograda.

Nova benzinska stanica je rekonstruisana na mestu postojećeg NIS Petrol maloprodajnog objekta u skladu sa najsavremenijim svetskim tehničkim standardima, a vrednost investicije iznosi skoro 128 miliona dinara. Benzinska stanica je otvorena 24 časa, modernog je dizajna usmerenog ka pružanju najšireg spektra usluga. U ponudi je široka paleta visokokvalitetnog goriva Evro 5 standarda iz Rafinerije nafte Pančevo, kao i širok spektar motornih ulja. Vozačima je na raspolaganju odlično snabdevena prodavnica sa bogatim asortimanom robe široke, kao i izbor kafa za poneti. Objekat je izgrađen u skladu sa strogim ekološkim propisima, opremljen je savremenom opremom i dvostranim multipleks automatima za točenje goriva.

Povodom početka rada, NIS je pripremio poklone za sve potrošače na ovoj benzinskoj stanici– promotivne cene Ultra D i BMB98 do 15. decembra 2016. godine i poklon po izboru za kupovinu najmanje 25litara goriva, koji važi do 8. januara 2017. godine.

Ozvaničen početak rada benzinske stanice: Aleksej Černikov, direktor Bloka Promet i Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika grada Beograda
Ozvaničen početak rada benzinske stanice: Aleksej Černikov, direktor Bloka Promet i Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika grada Beograda

Kompanija NIS i grad Beograd imaju dugogodišnju saradnju, a uređenje zelene površine kod benzinske stanice je samo jedan od zajedničkih projekata koji NIS realizuje u okviru korporativne strategije pod sloganom «Budućnost na delu».

„Danas je Beograd grad koji se ubrzano razvija i dinamično menja. NIS, kao energetski lider i kompanija sa najvećom maloprodajnom mrežom u Srbiji, prati ovaj tempo i ulaže značajne investicije kako bi benzinske stanice NIS-a bile ponos Srbije i glavnog grada. NIS poseduje najveću mrežu benzinskih stanica u Srbiji, a neprekidna ulaganja u dalju modernizaciju maloprodajne mreže smatramo neophodnim kako bismo obezbedili vrhunsku uslugu za naše potrošače. Samo u decembru ove godine otvorićemo čak 6 renoviranih benzinskih stanica u Srbiji“, istakao je Aleksej Černikov, direktor Bloka Promet u NIS-u.

Donacija NIS-a: Branko Radujko, direktor maloprodaje Bloka Promet natočio je gorivo u vozilo Centra za ssmeštaj dece i dnevni boravak
Donacija NIS-a: Branko Radujko, direktor maloprodaje Bloka Promet natočio je gorivo u vozilo Centra za smeštaj dece i dnevni boravak

„Grad je sa NIS-om pre tri godine ugovorio obnavljanje četrnaest lokacija u Beogradu, u neposrednom okruženju benzinskih stanica čija je rekonstrukcija predviđena. Rezultati su konkretni i s jedne strane reč je o investicijama, a s druge o uređenju okruženja benzinskih stanica, zelenih površina i parkova. To ima širi društveni kontekst i društvenu odgovornost. Kompanija NIS je prepoznala značaj vraćanja zajednici u kojoj privređuje. Osim sređivanja zelene površine oko benzinske stanice, NIS će rekonstruisati i Park Đuro Strugar, gde će zajedno sa „Zelenilom – Beograd” izgraditi moderno dečje igralište sa stazama, košarkaškim terenom i zelenilom“, rekao je Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Beograda.

Prve količine goriva, kao donacija NIS-a natočene su u vozilo beogradskog Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju.

Tagovi:

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd