Teniski spektakl za decu u Zrenjaninu

Teniski „karavan“ NIS-a i Teniskog saveza Srbije nastavlja da obilazi gradove širom naše zemlje. Tako je ovoga puta Zrenjanin bio nova stanica NIS-ove otvorene škole tenisa. Veliki broj dece svih uzrasta okupio se na Trgu slobode u Zrenjaninu, gde su se uz pomoć stručnih trenera besplatno učili igranju tenisa.

Deca u Zrenjaninu mogla su da učestvuju u NIS Otvorenoj školi tenisa
Deca u Zrenjaninu mogla su da učestvuju u NIS Otvorenoj školi tenisa

U mini teniskom spektaklu, mališani su pokazali takmičarski duh, sportske vrednosti i prijateljstvo. Energija sporta i druženja vladala je gradskim trgom, a na kraju dana, sva deca su dobila diplome kao znak zahvalnosti na učešću i fer pleju.

Kompanija NIS je prepoznala  značaj ulaganja u dečiji i profesionalni sport i zajedno sa Teniskim savezom Srbije već petu godinu zaredom organizuje besplatne škole tenisa u svim krajevima naše zemlje. U okviru svog korporativnog slogana „Budućnost na delu“ na ovaj način NIS podstiče  i  promoviše  dečiji i profesionalni sport , zdrav način života i  pravilan razvoj mladih.

Ovo nije kraj akcije, jer slede i otvorene  škole tenisa i u Ćupriji, Jagodini i Subotici.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd