TNG unapređenog kvaliteta iz Rafinerije nafte Pančevo

Kompanija NIS znatno je unapredila kvalitet tečnog naftnog gasa koji proizvodi u Rafineriji nafte Pančevo i ovaj derivat unapređenog kvaliteta može se kupiti na benzinskim stanicama NIS-a širom Srbije.

Kompanija NIS znatno je unapredila kvalitet tečnog naftnog gasa koji proizvodi u Rafineriji nafte Pančevo

U skladu sa opredeljenjem kompanije da konstantno ulaže u modernizaciju tehnologije i razvoj svog proizvodnog programa kako bi svojim potrošačima uvek nudila proizvode vrhunskog kvaliteta, NIS je kao lider na domaćem tržištu naftnih derivata plasirao TNG sa poboljšanim eksploatacionim karakteristikama, što je postignuto zahvaljujući unapređenju tehnoloških procesa proizvodnje ovog goriva u Rafineriji nafte Pančevo.

Unapređena formula TNG-a kompanije NIS doprinosi većoj ekonomskoj isplativosti i smanjenju troškova održavanja vozila zahvaljujući optimalnijoj gustini i sastavu kao i povećanju oktanskog broja derivata, što je rezultiralo povećanom kalorijskom snagom kao i poboljšanim sagorevanjem TNG-a koji kompanija NIS proizvodi. TNG unapređenog kvaliteta proizveden je u skladu sa najstrožijim proizvođačkim specifikacijima, uz poštovanje aktuelnih evropskih standarda proizvodnje, bezbednosti i zaštite životne sredine.

Spisak benzinskih stanica na kojima je dostupan TNG poboljšanog kvaliteta kompanije NIS može se pronaći na sajtovima www.nispetrol.rs i www.gazprom-petrol.rs, ili besplatnim pozivom na telefon kol centra NIS-a 08 0000 8888.

Kompanija NIS raspolaže sa najvećom maloprodajnom mrežom u Srbiji, uključujući i mrežu instalacija za TNG autogas, a osim TNG-a unapređenog kvaliteta potrošačima su na savremenim GAZPROM i NIS Petrol benzinskim stanicama na raspolaganju visokokvalitetni derivati evro pet kvaliteta, proizvedeni u Rafineriji nafte Pančvo, kao i širok spektar dopunskog asortimana.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd