U toku je izbor mladih heroja Srbije “Youth Heroes”

U toku je izbor nove generacije mladih heroja Srbije "Youth Heroes" koji svojim talentom, humanošću i uspehom promovišu prave vrednosti. Konkurs koji zajednički sprovode kompanija NIS i Egzit Fondacija traje do 18. februara.

Konkurs koji zajednički sprovode kompanija NIS i Egzit Fondacija traje do 18. februara.

Pravo učešća imaju svi mladi, uzrasta od 15 do 30 godina sa državljanstvom ili prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, koji imaju dostignuća, nagrade ili priznanja iz oblasti obrazovanja, nauke, kulture, umetnosti, društvenog aktivizma, preduzetništva i kreativnih industrija.

„Youth Heroes“ priznanje dodeljuje se iz četiri oblasti: obrazovanje i nauka, preduzetništvo i kreativne industrije, društveni aktivizam i kultura i umetnost. Pobenici konkursa dobiće ulaznice za festivale EXIT, Sea Star i Sea Dance, poklon paket od izdavačke kuće „Vulkan“ i kurseve za lično usavršavanje HR centra, a prvo plasirane u svakoj kategoriji očekuje i novčana nagrada u iznosu od 100.000 dinara.

Nosioci titule „Youth Heroes“ biće proglašeni na proleće 2018. godine.

Svi zainteresovani kandidati mogu naći više informacija o prijavi za konkurs na sajtu www.youth-heroes.org.

Tagovi:

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd