„NIS otvorena škola tenisa“ na FED kupu

U toku trajanja FED kupa koji je ovog vikenda održan u Beogradu između ženskih reprezentacija Srbije i Belgije, NIS i Teniski savez Srbije (TSS) organizovali su „Otvorenu školu tenisa“ za decu.

"Otvorena škola tenisa" tokom trajanja FED kupa
“Otvorena škola tenisa” tokom trajanja FED kupa

Najmlađi posetioci ovog teniskog spektakla, imali su priliku da kroz igru i druženje uz pomoć stručnih trenera, besplatno nauče osnovna pravila tenisa.

Igra i druženje za najmladje posetioce teniskog spektakla
Igra i druženje za najmladje posetioce teniskog spektakla

FED kup je odlična prilika za najmlađe da najpre na terenu gledaju najbolje srpske teniserke, a da zatim i sami isprobaju teniske poteze u NIS-ovoj otvorenoj školi.

NIS i TSS već petu godinu zaredom organizuju akciju „NIS otvorena škola tenisa“ širom Srbije. Akcija je realizovana u okviru NIS-ovog korporativnog slogana „Budućnost na delu“ koji između ostalog ima za cilj podršku dečijem i profesionalnom sportu, kao i promovisanje zdravog načina života i pravilan razvoj mladih.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd