Uz NIS Agro karticu dodatne pogodnosti za poljoprivrednike

Uz niže cene goriva, motornog ulja i robe široke potrošnje na NIS-ovim benzinskim stanicama širom Srbije, korisnici NIS Agro kartice sada mogu da ostvare i popust na osiguranje poljoprivrede.

Zahvaljujući saradnji NIS-a i osiguravajućeg društva «DDOR Novi Sad», korisnici NIS Agro kartice prilikom kupovine dobijaju vaučer ovog osiguravajućeg društva, kojim ostvaruju pravo na 10 odsto popusta prilikom zaključenja osiguranja poljoprivrede kod DDOR-a. Detaljnije informacije o akciji sa DDOR-om koja traje do 1. avgusta 2015. godine, dostupne su na www.nispetrol.rs i www.ddor.rs, kao i besplatnim pozivom Korisničkog centra DDOR Novi Sad -0800 303 301.

Podsećamo da je NIS i ove sezone obezbedio niže cene goriva za poljoprivrednike. Uz NIS Agro karticu, registrovana poljoprivredna gazdinstva ostvaruju popust od pet dinara po litru evro dizela, tri dinara po litru za gasno ulje 0,1, kao i sedam dinara po litru za Ultra D, aditivirani premijum evro dizel. Kao značajan podsticaj i meru olakšice kupovine neophodnog resursa za rad poljoprivrednika, NIS na ovaj način podržava poljoprivredu kao životno važnu granu ekonomije u Srbiji.

Goriva visokog kvaliteta proizvedena u domaćoj rafineriji i kontrolisana u akreditovanoj laboratoriji, dostupna su na najvećoj maloprodajnoj mreži u Srbiji – na više od 320 NIS-ovih benzinskih stanica raspoređenih na svim važnim putnim pravcima, u gradovima, ali i selima, što posebno pogoduje poljoprivrednim proizvođačima.
Pored dizel goriva evro pet kvaliteta, uz NIS Agro karticu poljoprivrednici ostvaruju popust od 15 odsto na asortiman Nisotek ulja i maziva, kao i na odabranu robu široke potrošnje.
Poljoprivrednici su prepoznali prednosti NIS Agro kartice tako da se ovom programu od polovine 2013. godine priključilo više od 90.000 poljoprivrednih gazdinstava u Srbiji.
Izdavanje kartice je besplatno, a procedura jednostavna. Popunjen zahtev za izdavanje kartice i dokumentacija (potvrda o aktivnom statusu u Registru poljoprivrednih gazdinstava za tekuću kalendarsku godinu i fotokopija važeće lične karte) se predaje na benzinskim stanicama NIS-a, ili šalje običnom poštom na adresu: NIS a.d. Novi Sad, „Call Center“, Kartica za poljoprivrednike, Narodnog fronta 12, 21000 Novi Sad.

Kartica se aktivira najkasnije u roku od 14 radnih dana.
Detaljnije informacije o izdavanju i korišćenju NIS Agro kartice su dostupne na potrošačkom sajtu www.nispetrol.rs , kao i besplatnim pozivom na broj kol centra NIS-a 08 0000 8888.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd