NIS drugu godinu za redom najbolji u odnosima sa investitorima

U okviru 11. Međunarodne Konferencije Beogradske berze, pod nazivom UPGRADE IN BELGRADE 2012 koja je održana danas u Beogradu, dodeljene su nagrade domaćim kompanijama za najbolje odnose s investitorima. Titula najbolje domaće kompanije u odnosima s investitorima pripala je NIS-u i to drugu godinu za redom.

NIS drugu godinu za redom najbolji u odnosima sa investitorima

U ime NIS-a, nagradu je primila Jelena Milović, direktor Sektora za relacije sa investitorima.

Komisija za dodelu nagrada ocenjivala je aktivnosti u odnosima sa investitorima nominovanih kompanija po 50 kriterijuma svrtanih u tri kategorije. Konačna rang lista na osnovu koje je proglašena najbolja kompanija napravljena je na osnovu podataka o poštovanju obaveza izveštavanja, objavljivanju informacija na korporativnom veb sajtu, kao i na osnovu ankete koju je Beogradska berza sprovela među investitorima.

U obrazoloženju Komisije navedeno je da kompanija NIS, svojim kontinuiranim radom i unapređivanjem odnosa sa investitorima, i ove godine je pomerila granice, i pokazala da u praksi sprovodi politiku obezbeđivanja visokog nivoa transparentnosti u poslovanju, u cilju blagovremenog, tačnog i potpunog informisanja akcionara i investitora.

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd