NIS i Teniski Savez Srbije učestvovali u rođendanskoj proslavi Sportskog društva “Spartak”

U okviru svečane proslave 70. rođendana Sportskog društva železničara „Jovan Mikić Spartak“ , na gradskom Trgu u Subotici organizovana je „sportska ulica” u kojoj su posetioci mogli da učestvuju u različitim sportskim aktivnostima.

subotica

Kompanija NIS i Teniski Savez Srbije pridružile su se ovoj manifestaciji i tom prilikom organizovali malu školu tenisa na kojoj su deca školskog uzrasta uz pomoć stručnih trenera, učila prve korake tenisa. NIS, kao višegodišnji generalni sponzor TSS-a u okviru svog programa „Energija sporta“ na ovaj način se aktivno uključio kao partner Teniskog saveza, u promociju zdravog života i animiranja mladih talenata.

Mini tenis program “Svetske teniske federacije” (International Tennis Federation ITF), namenjen je deci školskog uzrasta, a za cilj, pored škole tenisa, ima popularizaciju sportskih vrednosti, kulture nenasilja, fer pleja u sportu kao izuzetno važnom elementu u zdravom razvoju dece.

Tagovi:

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd