NIS pokrovitelj dečjeg sportskog vikenda

Na platou ispred poslovne zgrade NIS-a na Novom Beogradu ovog vikenda održan je sportski vikend za najmlađe.

NIS pokrovitelj dečjeg sportskog vikenda

U subotu, 20.oktobra od 11 do 15 sati deca, uzrasta od šest do deset godina, pohađala su „NIS –ovu otvorenu školu tenisa“. Na četiri mini teniska terena učili su prve lekcije i uživali u čarima belog sporta, a teniski treneri bili su u prilici da otkriju neke nove mlade talente. Akcija je realizovana u saradnji sa Teniskim savezom Srbije i imala je za cilj promociju tenisa među mladom populacijom i davanje podstreka talentovanim pojedincima.

NIS pokrovitelj dečjeg sportskog vikenda

Nedelja, 21.oktobar bila je u znaku košarke. U saradnji sa Košarkaškim savezom Srbije, na platou ispred NIS-a postavljena su tri košarkaška terena na kojima je održana mini basket prezentacija „Mi pokrećemo igru, nas pokreće NIS“. Dva terena bila su namenjena najmađim članovima košarkaških klubova. Mali sportisti uzrasta do 12 godina prikazali su svoje veštine po „pasarela“ sistemu i po novim „Košarkica“ pravilima mini basketa. Treći teren bio je namenjen rekreativnoj igri zaposlenih u NIS-u, njihovoj deci i prijateljima.

Podrška NIS-a Otvorenoj školi tenisa i Mini basket prezentaciji realizuje se u sklopu korporativnog programa „Energija sporta“ koji kompanija sprovodi kako bi podstakla i razvila sportski duh i fer plej, promovisala zdrav život i dala podršku ostvarenju vrhunskih rezultata. Posebno mesto u tom programu zauzima upravo razvoj dečjeg sporta i mladih talenata.

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd