Otvorena nova GAZPROM benzinska stanica

Kompanija NIS svečano je danas otvorila GAZPROM benzinsku stanicu na Novom Beogradu, u prisustvu rukovodstva kompanija „Gasprom njeft“ i NIS, kao i državnih i gradskih zvaničnika.

Trenutak svečanog otvaranja - Kiril Kravčenko, generalni direktor NIS-a, Aleksandar Antić, ministar rudarstva i energetike, Vadim Jakovljev, predsednik Odbora direktora NIS-a i Aleksej Černikov,   direktor Bloka Promet (s desna na levo )
Trenutak svečanog otvaranja – Kiril Kravčenko, generalni direktor NIS-a, Aleksandar Antić, ministar rudarstva i energetike, Vadim Jakovljev, predsednik Odbora direktora NIS-a i Aleksej Černikov, direktor Bloka Promet (s desna na levo )

Svečanosti su prisustvovali Vadim Jakovljev, predsednik Odbora direktora NIS-a, Kiril Kravčenko, generalni direktor NIS-a, Aleksandar Antić, ministar rudarstva i energetike u Vladi Republike Srbije, Siniša Mali, gradonačelnik Beograda, kao i članovi Odbora direktora NIS-a.

Antic
Aleksandar Antić, ministar rudarstva i energetike u Vladi Republike Srbije

Povodom otvaranja nove GAZPROM benzinske stanice u Beogradu, ministar rudarstva i energetike u Vladi Republike Srbije, Aleksandar Antić, rekao je:

“Kao ministar energetike u Vladi Republike Srbije, s posebnom pažnjom pratim investicije u oblasti energetike jer su investicije u ovoj oblasti među najznačajnijima za privredni rast i razvoj naše zemlje. NIS, kao zajedničko preduzeće Republike Srbije i Gasprom Njefta, predstavlja okosnicu tog razvoja i sa zadovoljstvom mogu da konstatujem da u ovom vremenu krize u kojem se nalaze naftne kompanije širom sveta, NIS čvrsto stoji obema nogama na zemlji, da se nalazi u investicionom ciklusu i da će ove godine ostvariti pozitivne finansijske rezultate, na zadovoljstvo Srbije i svih naših građana. Možemo da kažemo da će NIS bez ikakve sumnje ostati lider u ovom delu Evrope”.

Mali
Siniša Mali, gradonačelnik Beograda

Gradonačelnik Beograda, Siniša Mali, ukazao je na značaj dobre saradnje grada Beograda i kompanije NIS:

«Želim da još jednom pohvalim rezultate koje ostvaruje NIS i da im se zahvalim što ulepšavaju grad Beograd. U 2015. godini ukupno je rekonstruisano sedam benzinskih stanica na teritoriji grada Beograda, a još tri su u završnoj fazi modernizacije. Siguran sam da NIS neće stati na tome i mi očekujemo još veći broj stanica koje ulepšavaju svaki deo glavnog grada i, što je od velikog značaja, zapošljavaju mlade ljude. Na vama je da definišete planove koji odgovaraju vama i koji će biti usmereni ka većem broju benzinskih stanica u Beogradu, a od mene ćete uvek imati potpunu podršku».

Vadim Jakovljev
Vadim Jakovljev, predsednik Odbora direktora NIS-a

Predsednik Odbora direktora NIS-a, Vadim Jakovljev, izrazio je zadovoljstvo rezultatima koje je postigao NIS:

«Smatram da otvaranje još jedne benzinske stanice premijum brenda GAZPROM simbolizuje dinamičan razvoj kompanije NIS, bez obzira na nepovoljne spoljne faktore. Brend GAZPROM, kao i benzinske stanice koje posluju pod brendom GAZPROM I NIS Petrol, pokazali su se kao simbol kvaliteta proizvoda i usluga. Za kompaniju Gazprom Njeft, razvoj maloprodajne mreže NIS-a ne otvara samo vrata našem prisustvu u Evropi, već i mogućnost da našim potrošačima ponudimo najsavremenije proizvode. Jedan od njih je G-Drive 100 koji se proizvodi u Rafineriji nafte Pančevo. Želim kompaniji NIS dalji rast i razvoj u pravcu dostizanja liderske pozicije u regionu».

Nova GAZPROM benzinska stanica u Beogradu
Nova GAZPROM benzinska stanica u Beogradu

Na savremenoj i najnovijoj benzinskoj stanici NIS-ovog premijum brenda kupcima su 24 sata dnevno na raspolaganju visokokvalitetni derivati evro 5 kvaliteta proizvedeni u Rafineriji nafte Pančevo. Deo ponude je i novi visokooktanski premijum benzin G-Drive od 100 oktana koji pruža prvoklasnu zaštitu motora, povećava njegovu snagu i poboljšava dinamiku ubrzanja. Nova GAZPROM benzinska stanica uvrstila je u svoju ponudu i TNG. Osim visoko kvalitetnog goriva, potrošačima je na raspolaganju i širok spektar dopunskog asortimana u prodavnici, bogata gastronomska ponuda, veliki izbor „illy“ kafe vrhunskog kvaliteta, kao i besplatni pristup bežičnom internetu.

GAZPROM benzinska stanica „Novi Beograd“ izgrađena je u skladu sa strogim ekološkim propisima i savremenim tehnološkim standardima, opremljena savremenom opremom i dvostranim multipleks automatima za točenje goriva

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd