Počela realizacija II faze „NIS šansa 2012“

NIS je počeo realizaciju II faze programa „NIS ŠANSA 2012“, koji ima za cilj zapošljavanje mladih, talentovanih kandidata sa završenom srednjom stručnom školom i fakultetom, bez radnog iskustva.

Počela realizacija II faze „NIS šansa 2012“

U skladu sa tim, danas je u Poslovnom centru NIS u Novom Sadu 109 mladih ljudi potpisalo ugovore o radu.

Počela realizacija II faze „NIS šansa 2012“

Priliku da postanu deo NIS-ovog tima na godinu dana dobila su 88 kandidata sa visokom stručnom spremom, među kojima su najbrojniji inženjeri tehnologije, organizacionih nauka, građevine, kao i ekonomisti. Osim njih, svoja prva radna iskustva u NIS-u će steći i 21 kandidat sa završenom srednjom stručnom školom, ali na devet meseci . Među njima su najbrojniji oni iz mašinske i elektrotehničke struke.

Počela realizacija II faze „NIS šansa 2012“

Svi učesnici programa zapošljavanja „NIS ŠANSA 2012“ biće tokom svog rada angažovani na teritoriji gde NIS ostvaruje svoju delatnost, u Beogradu, Pančevu, Novom Sadu, Nišu i Čačku.

Zajedno sa 214 mladića i devojaka koji su još od od septembra angažovani u NIS-u, okviru I faze ovogodišnjeg programa „NIS ŠANSA 2012“, novi učesnici će imati priliku da stiču nova znanja i prva radna iskustva.

Svi učesnici programa „NIS šansa 2012“ izabrani su pažljivom selekcijom, koja je obuhvatala niz testova i provera znanja, analizu proseka ocena u toku školovanja, kao i intervju sa budućim mentorima u kompaniji. U toku selekcije NIS je sarađivao sa opštinama, fakultetima i Nacionalnom službom za zapošljavanje.
U okviru svog društveno odgovornog poslovanja, programi zapošljavanja mladih u NIS-u realizuju se od 2010. godine sa tendencijom da se broj iz godine u godinu povećava.

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd