Potpisan Memorandum o saradnji NIS-a i Tehničkog fakulteta u Zrenjaninu

NIS i Tehnički fakultet „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu potpisali su danas Memorandum o saradnji. Memorandum je potpisao Dmitrij Fomenko, zamenik generalnog direktora NIS i prof. dr Milan Pavlović, dekan Tehničkog fakulteta «Mihajlo Pupin» u Zrenjaninu.
Potpisan Memorandum o saradnji NIS-a i Tehničkog fakulteta u Zrenjaninu

Ovim memorandumom predviđeni su novi studijski programi na fakultetu u skladu sa potrebama NIS-a, kao i organizovanje studentske prakse, razmena znanja kroz organizovanje uzajamnih gostujućih predavanja, kao i doniranje sredstava za opremanje učionice na fakultetu.
Potpisan Memorandum o saradnji NIS-a i Tehničkog fakulteta u Zrenjaninu

Ovaj dokument predstavnja još jedan korak u realizaciji saradnje NIS-a i Univerziteta u Novom Sadu, potpisane početkom ove godine.
Podršku univerzitetima NIS sprovodi već četvrtu godinu za redom, u okviru kompanijskog projekta društvene odgovornosti „Energija znanja“ koji obuhvata različite vidove saradnje sa brojnim naučnim institucijama i univerzitetima u Srbiji.

Potpisivanju memoranduma prisustvovali su i predstavnici lokalne samouprave kao i grdaonačelnik Zrenjanina Ivan Bošnjak koji je izjavio: „Mi smo na zajedničkom poslu. Očekujemo da grad Zrenjanin dobije pravu inicijativu i da će moći da odigra apsolutno dobru utakmicu sa svim lokalnim samoupravama i drugim regionima u Srbiji i u Evropi kojom svi stremimno uz dobru komunikaciju sa privredom i najvećim invetitorom NIS-om.

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd