Priznanje NIS-u za dostignuća u oblasti prava

Priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“ dodeljeno je ove godine Sergeju Fominihu, direktoru Funkcije za pravna i korporativna pitanja NIS-a, za visoke korporacijske domete u oblasti pravne regulative.
Sergej Fominih je nagrađen kao istaknuti menadžer i stručnjak kompanije NIS, iza koga stoje zapaženi rezultati u poslovanju kompanije.

Fominih 1

Među dobitnicima nagrada koje se dodeljuju za doprinos razvoju privrednog i društvenog stvaralaštva su i ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin za dinamičnost privrednih i prijateljskih veza, reditelj i glumac Dragan Bjelogrlić za najbolji filmski i televizijski projekat „Montevideo, vidimo se“, prvakinja Opere Narodnog pozorišta u Beogradu Dragana Del Monako za unapređenje muzičke kulture i stvaralaštva, akademik Dušan Otašević za promociju srpske umetnosti i kulture i potpredsednica „Delta Holdinga“ Marija Desivojević Cvetković za strateško planiranje i razvoj .

Fominih

Nagrade „Kapetan Miša Anastasijević“ dodeljuju se već 14 godina u okviru projekta „Put ka vrhu“, stvorenog sa ciljem promocije društvenog i preduzetničkog stvaralaštva u Srbiji. Predloge kandidata dostavljaju Privredna komora Srbije, lokalne samouprave, udruženja novinara i nevladine organizacije, dok žiri, koji čine profesori univerziteta, pri odabiru pobednika vrednuje poslovnost, tržišnu poziciju, društvenu odgovornost, moralne i etičke vrednosti kandidata. Dosadašnji dobitnici priznanja su najuglednije ličnosti privrednog, kulturnog i političkog života Srbije. Nagrade su svečano uručene u prostorijama Rektorata Beogradskog univerziteta, uz prisustvo velikog broja uglednih ličnosti.

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd