Proglašen najbolji kratki film na konkursu „S NIS-om na FEST“

Film „Put do uspeha“ autora Lazara Bogojevića najbolji je kratki film snimljen mobilnim telefonom na konkursu „S NIS-om na FEST“.

Ovaj film dobio je najviše glasova na fejsbuk stranici NIS-a, gde su posetioci mogli da biraju između  pet video ostvarenja koji su, prema oceni žirija zaslužili da se nađu u finalu takmičenja. Ukupno je prijavljeno 20 kratkih filmova na slobodnu temu.

Autoru filma je na završnoj pres konferenciji Festivala u nedelju uručena nagrada – Soni digitalna kamera, a nagrađeni film, koji možete pogledati na YouTube stranici NIS-a  biće prikazan večeras, 5.marta u 19 sati, pre projekcije filma „Artist“,  u okviru programa „FEST na bis“.

Proglašen najbolji kratki film na konkursu „S NIS-om na FEST“

NIS je, u sklopu svog programa „Kultura bez granica“ već treći put partner FEST-a. Ove godine, sem konkursa „S NIS-om na FEST“ čiji je cilj podsticanje kreativnosti gledalaca, NIS je osmislio i aktivaciju „Kao na filmu“. Tokom svih dana trajanja FEST-a, posetioci Sava Centra mogli su da se ispred LED panoa sa filmskom scenografijom slikaju na oldtajmer motociklu. Tu mogućnost iskoristilo je više stotina gledalaca.

 

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd