Proslavljeni košarkaši u NIS- ovom kampusu u Bečićima

Proslavljeni košarkaški reprezentativci, Vlado Šćepanović i Predrag Drobnjak posetili su učesnike NIS kampusa, olimpijce iz oblasti matematike, fizike, hemije i ruskog jezika pred početak košarkaškog turnira organizovanog u okviru sportsko-rekreativnog programa kampusa u hotelu „Bečići“.
Oni su podržali NIS-ov projekat „Energija znanja“ porukom da im je zadovoljstvo što su deo projekta koji ulaže u znanje i nauku i promoviše prave vrednosti.

Proslavljeni košarkaši u NIS- ovom kampusu u Bečićima

„Deca u NIS-ovom kampusu primer su kako je moguće spojiti nauku i sport. Oni su u svojim naučnim oblastima uspešni koliko i vrhunski sportisti, oni su već zvezde i treba im čestitati na tome što su tako mladi uspeli da se pronađu u onome što vole. Siguran sam da će oni uskoro biti pravi profesionalci u oblastima kojima se bave“, izjavio je Drobnjak.

Učenici su sa oduševljenjem dočekali i pozdravili bivše reprezentativce, kojima su oni nekada bili sportski uzori. Nakon upoznavanja, košarkaši su se fotografisali sa takmičarima i dali im korisne sportske savete pred početak utakmice.

Proslavljeni košarkaši u NIS- ovom kampusu u Bečićima

NIS kampus se održava od 10-19. avgusta u Hotelu „Bečići“ u okviru NIS-ovog projekta „Energija znanja“. Okuplja najuspešnije takmičare olimpijada iz oblasti matematike, fizike i ruskog jezika i njihove profesore -predavače, stipendiste NIS-a i stipendiste Fonda za mlade talente koji su postigli zapažene rezultate, kako na državnim, tako i na međunarodnim takmičenjima. Tokom boravka u NIS kampusu, učenici imaju priliku da unaprede svoja znanja učestvujući u naučno-nastavnom programu, ali i da se zabave i druže uz sportsko-rekreativne i zabavne aktivnosti.

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd