Vikend sporta na Beogradskom sajmu uz podršku NIS-a

Tokom proteklog vikenda u Beogradu je održan „Sajam sporta 2018“ na kome je kompanija NIS u saradnji sa Teniskim savezom Srbije (TSS) i Košarkaškim savezom Srbije (KSS) organizovala „Otvorene škole tenisa“ i „Mini basket“ turnir za decu.

Sajam sporta bio je prilika da se okupi veliki broj dece koja su uz druženje i fer plej igru, pokazala svoja teniska i košarkaška umeća. Tako je na štandu KSS-a održan pokazni trening u mini basketu, gde su deca imala priliku da se upoznaju sa legendama našeg sporta i 3h3 reprezentativcima Markom Savićem i Stefanom Stojačićem i sa njima „odmere“ svoje košarkaške veštine.

U isto vreme na štandu Teniskog saveza Srbije održane su „Otvorene škole tenisa“ gde su svoja znanja sa najmlađima podelili selektor Dejvis kup reprezentacije Nenad Zimonjić, kao i mladi asovi srpskog tenisa poput Miomira Kecmanovića, Dejvis kup reprezentativca Peđe Krstina, FED kup reprezentativke Srbije Bojane Jovanovski i mnoge mlade teniske nade.

Promocija sporta i afirmacija sportskih vrednosti su među prioritetima društvene odgovornosti NIS-a koja se sprovodi pod sloganom „Budućnost na delu“. Ovogodišnjim aktivnostima na Sajmu sporta poput „Otvorenih škola tenisa“ i „Mini basket“ turnira za najmlađe, kompanija zajedno sa svojim partnerima iz KSS-a i TSS-a nastavlja sa podrškom dečjem sportu i promocijom zdravog načina života. U „Otvorenim školama tenisa“ do sada je učestvovalo više od 30.000 dece širom Srbije.

Ovo je peta godina zaredom da NIS učestvuje na Sajmu sporta -jedinstvenoj manifestaciji u Srbiji, koja se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i Sportskog saveza Srbije i okuplja veliki broj domaćih i svetskih sportskih zvezda, predstavnika sportskih saveza i Olimpijskog komiteta Srbije, pružajući mnogo zanimljivih sadržaja za sve poklonike sporta.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd