VISA i benzinske stanice NIS: Srećni dobitnici putuju u Dubai

Novosađanka Branka Švonja i Ožegović Kvadro Hana iz Pančeva osvojile su nagradno putovanje u Dubai, a priliku da posete sunčanu oazu Ujedinjenih Arapskih Emirata i jedan od napopularnijih gradova u svetu obezbedila im je njihova Visa kartica koju su iskoristili prilikom kupovine goriva na GAZPROM benzinskoj stanici «Dunav», odnosno NIS Petrol maloprodajnom objektu «Novi Sad 7».

Branka i Hana dobitnice su dva od ukupno pet paketa-putovanja za dve osobe koje je obezbedila Visa u okviru nagradne igre „Plaćajte Visa karticom i osvojite put u Dubai“, a pravo učešća imali su svi potrošači koji su u periodu od 5. decembra 2018. godine do 2. januara tekuće godine prilikom kupovine koristili Visa karticu izdatu od strane banaka u Srbiji ili obavljali kupovinu koristeći mobilnu aplikaciju za beskontaktna plaćanja.

Srećnim dobitnicima nagradni vaučeri za putovanje u Dubai svečano su uručeni na GAZPROM benzinskoj stanici «Novi Beograd».

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd