Volonteri NIS-a uredili predškolsku ustanovu u Sefkerinu

Zahvaljujući angažovanju volontera NIS-a, mališani iz Predškolske ustanove „Bambi“ u Sefkerinu dobili su na poklon uređen i svetao prostor, nakon što su „naftaši“ u subotu, 10. avgusta, „zasukali rukave“ i okrečili zidove zabavišta.

Uz pomoć donacije zaposlenih i kompanije NIS, ovaj prostor će u nastavku akcije biti oplemenjen i novim didaktičkim materijalima, zavesama, tepisima i fototapetama, kako bi deca iz ovog pitomog vojvođanskog mesta u svakom trenutku uživala u prijatnijem okruženju.

Uređenje sefkerinskog zabavišta je samo jedan od pet projekata NIS-ovog Kluba volontera koji su nedavno izabrani na kompanijskom konkursu „Ulepšaj! Poduči! Obraduj!“ sa fokusom na razvoj zajednice. Projekte su osmislili sami zaposleni NIS-a, koji će okupljeni u timove uložiti vreme, znanje i trud za dobrobit drugih ljudi i zajednice. Pre početka realizacije ovih projekata volonteri su prošli dodatniu obuku-radionicu u organizaciji „Smart kolektiv“.

Klub volontera NIS-a formalno je osnovan 2018. godine. U fokusu korporativnog volonterizma NIS-a su pomoć socijalno ugroženim kategorijama, deci i omladini, kao i zaštita životne sredine. Do sada je realizovan veći broj akcija, poput uređenja Fruške gore, keja na Tamišu, čišćenje Petrovaradinske tvrđave, kao i uručenje novogodišnjih poklona deci u Opštoj bolnici „Studenica“ u Kraljevu, Kliničkom centru u Nišu, SOS dečijem selu u Kraljevu i Domu za decu u Sremčici.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd