Vredne nagrade uz NISOTEC proizvode

Kompanija NIS pripremila je posebna iznenađenja za potrošače prilikom kupovine prozvoda iz asortimana NISOTEC palete na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, kao i u prodajnim objektima kompanije „Gazelakomerc“.

Kupovinom do 31. oktobra NISOTEC sintetičkog ili polusintetičkog motornog ulja za putnička vozila, uz sačuvan fiskalni račun, potrošač ostvaruje pravo na učešće u nagradnoj aktivaciji, a samim tim i mogućnost da osvoji vožnju u NISOTEC vozilu od kuće do posla ili do druge željene lokacije. Srećni dobitnici imaće priliku da tokom nagradne NISOTEC vožnje odgovaraju na pitanja o najpoznatijem uljnom brendu kompanije NIS koja će biti komunicirana putem TDI radija. Najuspešniji će osvojiti vredne nagrade, među kojima je i kartica za gorivo u vrednosti od 3.000 dinara.

Pravo na učešće u nagradnoj aktivaciji potrošač ostvaruje slanjem SMS poruke na broj telefona 069 3089 399, a detaljan mehanizam akcije dostupan je na sajtu www.nisotec.rs ili besplatnim pozivom na telefon kol centra NIS-a 08 0000 8888.

Široka paleta NISOTEC proizvoda izrađena je od najkvalitetnijih sirovina u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja, a njihovom upotrebom omogućuje se ušteda goriva, produžava radni vek motora i obezbeđuje bolja zaštita motora od korozije. NISOTEC brend kompanije NIS dobitnik je velikog šampionskog pehara ovogodišnjeg Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu za vrhunski kvalitet motornih i hidrauličnih ulja, kao i sedam velikih zlatnih medalja i tri zlatne medalje za kvalitet proizvoda NISOTEC palete.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd