World Finance: NIS najbolja naftno-gasna kompanija u istočnoj Evropi u oblasti održivog razvoja

NIS je dobitnik priznanja World Finance Oil & Gas Awards, koje dodeljuje ugledni magazin World Finance, u kategoriji naftno-gasne industrije, za najbolju kompaniju u istočnoj Evropi u oblasti održivog razvoja.

“World Finance Oil & Gas Awards” je 2007. godine pokrenuo magazin World Finance, deo World News Media – medijske platforme sa sedištem u Londonu, koja je izdavač finansijskih, poslovnih i lajfstajl časopisa. World Finance magazin se bavi analizom finansijskog sektora i globalne ekonomije i izlazi na svaka dva meseca.

NIS je dobitnik brojnih nagrada u oblasti izveštavanja otkako je objavio svoj prvi verifikovani Izveštaj o održivom razvoju za 2010. godinu u Srbiji, u skladu sa GRI standardima. Izveštaj o održivom razvoju za 2014. godinu je peti po redu i pripremljen je u skladu sa svetskim standardom Global Reporting Initiative G4 za Sektor nafte i gasa čime je NIS pokazao da ide u korak sa svetskim trendovima.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, kao i promet širokog asortimana naftnih derivata. Više na strani nis.eu/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd