Završen projekat „Svi smo jedan tim“

I ove godine NIS je širom Srbije nastavio sa promocijom sportskog duha i zdravog načina života kod najmlađih.

Treću godinu zaredom organizovan je projekat „Svi smo jedan tim“ u okviru kog je trofej šampiona Srbije u fudbalu obišao našu zemlju, dok su u tri najveća grada organizovani mini basket turniri za buduće košarkaške šampione.

Priliku da vide trofej koji je FK Crvena zvezda osvojila prošle godine imali su brojni fanovi na benzinskim stanicama Gazprom i NIS Petrol u 11 gradova širom Srbije. Za 22 dana turneje hiljade poštovalaca fudbala iskoristili su mogućnost da se fotografišu sa peharom koji osvajaju prvaci Srbije.

Takođe, NIS je nastavio predano da radi na promociji sporta kod najmlađih. U Beogradu, Novom Sadu i Nišu organizovana je akcija „Vikend šampiona“ gde je više od 2.000 najmlađih košarkaša i košarkašica moglo da iskaže svoje znanje u mini basketu. Na kraju turnira svi učesnici su dobili medalje i na taj način pokazali da su svi pobednici i da ovaj projekat ima jasan cilj da ne stvara konkurenciju među decom, već zajedništvo i toleranciju, kao važne osobine budućih šampiona.

Uspeh projekta „Svi smo jedan tim“ i veliko interesovanje građana za sprovedene akcije, za NIS su značajan podstrek da i naredne godine nastavi sa realizacijom ove inicijative.

Kontakt:

Pres služba
(011) 205 8037
press@nis.eu
Milentija Popovića 1
11000 Beograd

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike. Više na strani http://www.nis.eu/lat/o-nama

Podeli

Kontakt

Pres služba

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Milentija Popovića 1

11000 Beograd