Benzinske stanice

NIS poseduje više od 400 benzinskih stanica u Srbiji i zemljama regiona – Bosni i Hercegovini, Rumuniji i Bugarskoj.

Sve vrste goriva prolaze strogu i redovnu laboratorijsku kontrolu i odgovaraju zahtevima „Pravilnika o tehničkim i drugim zahtevima za tečne vrste goriva naftnog porekla”, a evro premijum BMB95, G-Drive 100, Opti benzin 95, evrodizel, G-Drive dizel i Opti dizel odgovaraju i evropskim standardima kvaliteta.

U skladu sa ukupnom modernizacijom kompanijske maloprodajne mreže na teritoriji Srbije i njenom strategijom širenja u regionu, NIS nastupa na tržištu sa dva maloprodajna brenda: NIS Petrol i Gazprom.

Masovni brend NIS Petrol nudi potrošaču pouzdanost, dostupnost, savremene standarde usluga i garantovani kvalitet naftnih derivata. Benzinske stanice NIS Petrol najzastupljenije su u Srbiji. Pored Srbije, mreža NIS Petrol radi i u Republici Srpskoj.

Zarad veće efikasnosti rada i povećanja svog poslovanja na maloprodajnom tržištu u Srbiji i regionu, NIS je krajem 2012. lansirao premijum brend benzinskih stanica – Gazprom. Na objektima brenda Gazprom, potrošačima se nude goriva evropskog standarda, visokokvalitetna ulja i maziva i druga dopunska roba, bežičan pristup Internetu i bogati meni u restoranu koji uključuje i jela nacionalne kuhinje.

NIS Petrol bs

Danas, mreža Gazprom u Srbiji broji 21 benzinskih stanica, u Rumuniji 18, u Bugarskoj 35, a u Bosni i Hercegovini ̶ 27.

Sve nove i rekonstruisane benzinske stanice imaju savremene multipleks automate i potrošačima nude derivate evropskog kvaliteta – evro premijum BMB95, G-Drive 100, Opti benzin 95, evrodizel, G-Drive dizel, Opti dizel i auto-gas. Objekti su otvoreni 24 časa dnevno, poseduju i prodavnice sa velikim brojem artikala, opremljeni su kafe-barovima ili restoranima sa pristupom internetu, prostranim parkinzima, dečjim igralištima, a postoje i pristupi za invalidna lica.

U sekciji USLUGE:

 •  

  Benzinske stanice

  Maloprodajne mreže brendova NIS Petrol i Gazprom

 •  

  Kartica za gorivo

  Brza, laka i sigurna nabavka goriva i dopunskog asortimana

 •  

  Laboratorija

  Usluge ispitivanja nafte i naftnih derivata

 •  

  Servisi

  Naftni i tehnički servisi

 •  

  Transport

  Transportne usluge trećim licima

 •  

  Veleprodaja

  Prodaja i isporuka široke palete proizvoda