Brodsko gorivo

Na rečnim pravcima u Srbiji NIS na svojim bunker stanicama snabdeva plovne objekte evro dizelom vrhunskog kvaliteta.

nis_piu_brodsko_gorivo

Naš evrodizel omogućava maksimalne performanse brodova, pravilno paljenje i besprekoran rad motora. Proizveden po najstrožim proizvođačkim specifikacijama, kvalitet evrodizela je potpuno u skladu sa evropskim standardom EN 590.

Za kupce u tranzitnoj floti koji se snabdevaju preko carinskog skladišta, goriva su jeftinija za iznos PDV-a i akciza, u skladu s važećim zakonskim propisima Republike Srbije.

nis_piu_brodovi_novi_sad
Novi Sad
1252. km reke Dunava, na kanalu Dunav-Tisa-Dunav na pontonu 1 rafinerije Novi Sad

nis_piu_brodovi_prahovo
Prahovo
861. km reke Dunav, skladišta naftnih derivata Prahovo

nis_piu_brodovi_smederevo
Smederevo
1116. km reke Dunav, pristan br. 2 skladišta naftnih derivata Smederevo

nis_piu_brodovi_novi_sad Beograd

Trenutno NIS snabdeva plovila na pet bunker stanica na Dunavu – u Novom Sadu, Prahovu, Smederevu i Beogradu. Savremena bunker stanica u Smederevu namenjena je isključivo snabdevanju pogonskim gorivom domaće flote koja saobraća na plovnim putevima Republike Srbije, kapaciteta je 165 tona, a njena logistika snabdevanja osigurana je tehnološkom vezom sa rezervoarom od 12.215 tona. Kapacitet bunker stanice u Novom Sadu iznosi 2.000 tona, a u Prahovu 2.342 tone. Skladišni prostor bunker stanice Beograd iznosi 110 tona, od čega je deo namenjen snabdevanju domaće flote koja saobraća na plovnim putevima Republike Srbije.

Značajan kapacitet bunker stanica obezbeđuje veliku stabilnost u snabdevanju, garantujući zavidan nivo zaliha i mogućnost pružanja usluge bez zastoja.

U cilju zaštite životne sredine, kao i na instalacijama, na svim bunker stanicama postoji savremena ekološka oprema u vidu plovnih membrana i skimera za prikupljanje isteklog goriva sa površine vode.

Cilj NIS-a je da u narednom periodu zadrži lidersku poziciju na tržištu bunkerisanja na srednjem toku Dunava, kao i potencijalno širenje mreže bunker stanica, kako u Srbiji, tako i u zemljama regiona.

Profesionalna poslovna politika i fleksibilni načini plaćanja dozvoljavaju nam da stvaramo dugoročne i prijateljske odnose sa brodarima. Osnova za otvorenu i sigurnu saradnju između nas i klijenata su dva povezana dokumenta koja čine naš jednokratni ugovor.

Budite slobodni da preuzmite Potvrdu o isporuci brodskog goriva i Opšte uslove prodaje.

Takođe, na svim bunker stanicama NIS-a dostupan je širok asortiman ulja i maziva za potrebe brodskih motora i prateće opreme. Preuzmite Opšte uslove prodaje ulja i maziva, kao i Potvrdu o isporuci maziva.

Vaša pitanja i zahteve za snabdevanje brodova pogonskim gorivom i uljima i mazivima možete dostaviti na imjel adresu bunkerisanje@nis.eu, ili nas kontaktirati telefonom:
• domaće brodske kompanije – Nikola Đošan, mob. +381 64 8888985;
• inostrane brodske kompanije – Đorđije Šipčić, mob. +381 64 8224850.

 

 

 

 

 

U sekciji PROIZVODI:

 •  

  Motorno gorivo

  Visokokvalitetna goriva proizvedena u našoj Rafineriji

 •  

  Ulje za loženje

  Energetska goriva za primenu u industriji

 •  

  Komprimovani gas

  Novo ekološko gorivo

 •  

  Gas u bocama

  TNG boce za domaćinstvo i industriju

 •  

  Bitumen

  Evro i polimer modifikovani bitumen za puteve

 •  

  Avio goriva

  Snabdevanje vazduhoplova visokokvalitetnim gorivom

 •  

  Brodsko gorivo

  Snabdevanje plovila evro dizelom vrhunskog kvaliteta

 •  

  Ulja i maziva

  Ulja, maziva i dopunske tečnosti NISOTEC i G-Energy