Beograd

U okviru projekta „Zeleni džepovi Obrenovca“ volonteri udruženja Eko-Dvorište u saradnji sa JKP Obrenovac očistili su četiri lokacije i izradili mobilijar koji je uz različite sadnice osvežio ovaj nekada zapušteni prostor u centru Obrenovca.

Gala koncertom u Sava Centru završen je 46. međunarodni susret dece Evrope – „Radost Evrope“, koji kompanija NIS podržava već sedmu godinu za redom, u okviru konkursa „Zajednici zajedno“.

19. septembra, na kartodromu Ada Huja, održan je drugi trkački dan Srednjoškolske karting lige (SKL), koju organizuje SerbiaoffRoad uz podršku NIS-a. Između trkačkog programa, organizovan je i niz edukativnih časova, radionica, predavanja i razgovora sa uspešnim domaćim automobilistima.

Centralni turnir u brzom šutiranju trojki, u do sada najuspešnijoj sezoni sportsko-humanitarnog projekta „Trojka iz bloka”, održan je danas uz podršku NIS-a na Kalemegdanskoj tvrđavi. Cilj projekta je sakupljanje sredstava za izgradnju i renoviranje kupatila za višečlane socijalno ugrožene porodice na području Srbije.

Centralni turnir u brzom šutiranju trojki, u do sada najuspešnijoj sezoni sportsko-humanitarnog projekta „Trojka iz bloka”, održan je danas uz podršku NIS-a na Kalemegdanskoj tvrđavi.

Novo mesto za igru na Kalemegdanu je deo projekta izgradnje kreativnih igrališta za decu Srbije, koji realizuje udruženje „Beogradska nedelja dizajna“.