НИС постао члан „Бриселског енергетског клуба“

Бриселски енергетски клуб (BREC – Brussels energy club) је непрофитна организација основана 2012.године са циљем повезивања идеја, мисли и капитала у енергетском сектору.

Бриселски енергетски клуб окупља све велике светске и регионалне нафтне компаније које имају представништва при у ЕУ, као и представнике невладиног сектора и дипломатског кора. BREC редовно организује дебате и округле столове на актуелне енергетске теме, али оно што разликује дискусије BREC од свих осталих је што се оне одржавају у затвореном кругу – и без длаке на језику.

BREC

BREC једини објављује редован мониторинг извештај о пословању Гаспрома у Европи и односима са ЕУ. Извршни директор клуба је др. Марат Тертеров, који је у септембру ове године као гост НИС-а присуствовао на панел-дискусији у Привредној комори Србије на тему Енергетске уније.

Више о Бриселском енергетском клубу можете прочитати овде.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд