Наш дом је Србија

Oву земљу смо позајмили од наше деце и одговорни смо за њихову будућност. Зато смо у друштвено одговорне пројекте у последњих 10 година уложили више од 30 милиона евра и настављамо да улажемо.

Заједно за напредак заједнице

Дом је место блискости и поверења, али и окупљања када је тешко. Кутак за радовање успесима и доношење мудрих и храбрих одлука. Сви ми желимо да живимо у таквом дому и одговорни смо за оне који ће наставити да граде нашу заједничку будућност. Зато што сањамо исте снове, у претходних десет година уложили смо преко милијарду динара у 13 градов и општина широм Србије. Зато што знамо да је нови живот највеће богатство, помогли смо опремање 14 породилишта. Зато што је здравије детињство обавеза свих нас, уложили смо у 27 домова здравља и десетак болница за најмлађе. Зато што верујемо да је дечји смех најдивнија мелодија, уредили смо 75 игралишта и паркова. И настављамо да улажемо у позоришта, музеје, скулптуре, фасаде, лабораторије, бринемо о природи, јер - наш дом је Србија.

У претходних 10 година уложили смо преко 1 милијарде динара

  • у 13 градова и општина
  • 14 породилишта
  • 27 домова здравља
  • 10 болница
  • 75 игралишта и паркова
  • 12 лабораторија

Oбразовање је најбоља инвестиција

”Живот поставља циљеве науци, наука осветљава пут живота“. Ми желимо да подржимо наше младе таленте стварањем могућности за образовање и едукацију на најпрестижнијим универзитетима. Сарађујемо са више од 45 домаћих и међународних институција, међу којима су водећи универзитети у Србији и Русији. Улажући у младе таленте, инвестирамо у будуће носиоце наших иновација. Од 90 наших стипендиста, данас је у НИС-овом тиму њих тридесетак, који активно учествују у креирању промена у пословању. Спој искуства и знања најбоља су гаранција заједничког успеха.

Ми смо покретачи

Свакодневно трагамо за иновативним технологијама које чувају оно што нам је најдрагоценије. Зато смо за 10 година уложили преко 3 милијарде евра у развој наше компаније, квалитет производа и услуга, као и у заштиту животне средине.

Спремно дочекујемо будућност

Ако је будућност већ данас, онда су сталне иновације и модернизација наша стратегија и наш циљ. Од 2009. године уложили смо више од 3 милијарде евра у развој и унапређење нашег пословања. Уводимо иновативне технологије и опрему, о чему најбоље сведочи модернизација Рафинерије нафте Панчево, која је једна од најсавременијих у овом делу Европе. Одговарамо на светске изазове, а најбољи доказ за то је пројекат Дубока прерада у који смо уложили 300 милиона евра, како бисмо додатно унапредили производњу, проширили асортиман и нашим потрошачима пружили врхунску услугу. Наш успех је задовољство наших корисника, клијената и партнера.

У претходних 10 година уложили смо више од 3 милијарде евра у развој и унапређење нашег пословања

Заштита природе и људи наши су приоритети

Живети у складу са природом велики је изазов и мудрост модерног доба. Природа нас увек изнова подсећа да чуда постоје. Зато смо у протеклих десет година уложили више од 13 милијарди динара у пројекте заштите и очувања природе, те организовали многобројне волонтерске акције. Такође, непрестано радимо на унапређењу заштите на раду како би се радни процеси одвијали без повреда и негативних утицаја на животну средину.

У протеклих 10 година уложили смо више од 13 милијарди динара у пројекте заштите и очувања природе