Наши брендови

Gazprom 02

https://www.nis.eu/wp-content/uploads/2014/12/nis_onama_nis_petrol.jpg

НИС Петрол

У оквиру пројекта модернизације малопродајне мреже НИС је у 2011. години лансирао обновљену концепцију бензинских станица под брендом НИС Петрол.

Нови визуелни идентитет задржава одлике старог и препознатљивог бренда НИС Петрола, али је модернизован и обогаћен увођењем плаве боје у испису назива. Циљ обнављања традиционалог бренда бензинских станица јесте јачање позиција на домаћем малопродајном тржишту моторног горива преко развоја сопствене, разгранате мреже бензинских станица, оријентисане на средњу класу, са гарантованим квалитетом горива и сервисних услуга.

Овај „триколорни“ комерцијални бренд нуди потрошачу поузданост, доступност, савремене стандарде услуге и гарантовани квалитет нафтних деривата. Овај бренд је оријентисан и на возаче који углавном возе по граду, и на оне који често возе на међуградским релацијама: бензинске станице НИС Петрола налазе се на доступним местима, како у градовима, тако и на магистралама.

Поред Србије, мрежа малопродајних објеката НИС Петрол заступљена је и у Босни и Херцеговини.

nis_onama_icon_right_blue Више

https://www.nis.eu/wp-content/uploads/2014/12/nis_onama_gazprom.jpg

Gazprom

GAZPROM  је нови премијум бренд модерно опремљених бензинских станица које нуде потрошачима врхунско гориво, изузетне услуге и широк избор квалитетних производа.

На овим бензинским станицама, продаје се гориво стандарда минимум Евро-5, висококвалитетна уља и мазива и друга допунска роба.

Формат објекта предвиђа постојање продавнице, ресторана и кафеа. Поред тога, купцима је на услузи бежични интернет, перионица аутомобила и дечије игралиште.

Поред Србије, GAZPROM бензинске станице послују и на територији Бугарске, Румуније, Босне и Херцеговине.

Компанија НИС оперативно управља мрежом бензинских пумпи GAZPROM на територији балканског региона.

nis_onama_icon_right_blue Више

https://www.nis.eu/wp-content/uploads/2014/12/nis_onama_nisotec.jpg

NISOTEC

НИС производи широки асортиман уља и мазива под брендом NISOTEC.

Стратешки је направљена веома широка палета производа, тако да NISOTEC који гради своју позицију у оквиру тзв. Б-бренда моторних уља, на свакој профитној тачки, односно сваком продајном месту, има одговор на конкуренцију која припада истој категорији. То значи да су заступљена моторна уља од синтетичких која су у рангу најквалитетнијих у оквиру поменуте категорије до најјефтинијих минералних уља намењених старијим типовима мотора.

NISOTEC производи су освојили до сада преко 20 медаља за квалитет, као и шампионски пехар за изузетан квалитет на Новосадском међународном пољопривредном сајму. НИС прати све промене и на тржишту пласира нове квалитете моторних уља која морају да задовоље све захтеве произвођача мотора.

nis_onama_icon_right_blue Више

https://www.nis.eu/wp-content/uploads/2014/12/nis_onama_jazak.jpg

Јазак

На обронцима Националног парка ,,Фрушка Гора“, недалеко од манастира Јазак у Војводини, налази се природно извориште питке воде високог квалитета. Више од шест година, у оквиру НИС-а се одвија производња пијаће воде Јазак.

Фрушкогорска вода Јазак је вишеструки добитник награда на највећим сајмовима и носи знак квалитета „Здрава храна” и „Најбоље из Војводине”.

Погон за производњу воде за пиће „Јазак” стално усавршава технологију, кадрове и своје производе а редовну контролу квалитета воде, амбалаже, репроматеријала, и нивоа хигијене технолошке опреме и цевовода обављају физичко-хемијске и микробиолошке лабораторије.

nis_onama_icon_right_blue Више

https://www.nis.eu/wp-content/uploads/2014/12/G-drive-pistolj.jpg

G Drive

Гориво нове генерације G-Drive 100 је бензин унапређеног квалитета, настаo од стооктанског бензина Евро 5 квалитета произведеног у Рафинерији нафте Панчево, у који се потом додају адитиви који пружају додатну снагу и првокласну заштиту мотора. Премијум бензин G-Drive 100 побољшава перформансе мотора возила, повећава његову снагу и динамику убрзања. G-Drive 100 произведен је према највишим технолошким стандардима, у сарадњи са водећим експертима у области напредних горива и продаје се ексклузивно на Gazprom мрежи бензинских станица.

nis_onama_icon_right_blue Више

У овој секцији:

 •  

  НИС у бројкама

  Параметри који доказују наш успех

 •  

  Управљање

  Упознајте чланове нашег руководећег тима

 •  

  Мисија, визија, вредности

  Непромењива начела која нас мењају на боље

 •  

  Кодекс пословне етике

  Документ који уређује етичке норме НИС-а

 •  

  Историја

  Сазнајте како је све почело

 •  

  Музеј НИС-а

  Чувамо нашу богату прошлост и традицију

 •  

  Награде и признања

 •  

  Одлуке и правилници