Ринг на отвореном уз подршку НИС-а

У оквиру пројекта компаније НИС, “Заједници заједно”, клуб борилачког спорта “Спартанац” је током летњих месеци у Житишту организовао ринг на отвореном, у склопу програма манифестације “У срцу Баната – Пиле фест”.

Ринг на отвореном у Житишту
Ринг на отвореном у Житишту

Позиву за свечано отварање ринга, које је одржано 3. јула, одазвали су се представници локалне заједнице, челници кик бокс савеза Србије и Војводине, чланови репрезентације, као и многобројни гости. Отварању ринга присуствовао је и велики број мештана.

Том приликом многобројна публика је имала прилику да ужива у демонстрацији борилачких вештина кик бокса, приказаним кроз јавне спаринге, у којима су учествовали и репрезентативци Србије.

Свим учесницима такмичења уручене су награде – мајице са логом НИС-а, пар рукавица за бокс/кик бокс, као и захвалнице за учешће. Пет најбољих такмичара награђенo је пехарима.

НИС-ов Програм подршке локалној заједници осмишљен је са циљем да учврсти партнерске односе са општинама и градовима у којима компанија остварује своју пословну делатност. И ове године програм се реализује у 11 општина и то кроз пројекте одабране на јавном конкурсу „Заједници заједно“. Програм се реализује већ седам година заредом, а пројекти изабрани на јавном конкурсу доприносе развоју локалних заједница, олакшавају функционисање бројних установа и унапређују рад културних, образовних и спортских институција. Подршка локалној заједници представља део друштвено-одговорног пословања НИС-а, који се реализује под слоганом „Будућност на делу“.

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд