Спортски центар у Кањижи сија новим сјајем

У Кањижи је данас свечано отворен Спортско-рекреативни центар, смештен у здању које потиче из 19. века, а које је уз подршку НИС-а добило нови сјај. У оквиру програма „Заједници заједно“ компанија НИС комплетно је реновирала велику спортску халу и салу за џудо где ће професионални спортисти, деца, спортски клубови, као и рекреативци, моћи квалитетно да тренирају и да се баве спортом.

Kомпанија НИС је подржала реконструкцију овог центра са 5 милиона динара, где су, поред уређења спољашњости и унутрашњости здања, између осталог уграђени и енергетски ефикасни грејни систем и електроинсталације.

Свечаном отварању присуствовали су представници локалне самоуправе, компаније НИС, као и многобројне званице.

Роберт Фејстамер, председник општине Кањижа, овом приликом захвалио је компанији НИС на подршци обнови спортског центра у Кањижи и нагласио значај дугогодишње успешне сарадње.

„Већ 10 година локална заједница и НИС успешно сарађују. Јако ми је драго што је НИС кроз програм „Заједници заједно“, који сваке године спроводи, подржао овај пројекат и издвојио средства за обнову ове зграде која је првенствено намењена омладини и спорту“, навео је председник општине Кањижа.

Роберт Фејстамер, председник општине Кањижа, и Милан Бореновић, директор Погона „Северни Банат“ у НИС-у

Милан Бореновић, директор Погона „Северни Банат“ у НИС-у  истакао је значај улагања компаније НИС у младе и спорт.

„НИС посебну бригу води о улагању у младе, спорт и промоцију здравог начина живота. Због тога смо са посебним задовољством подржали овај пројекат који за нас представља „Будућност на делу“, јер улагањем  у професионални и рекреативни спорт, наша компанија улаже у будуће генерације“, нагласио  је Бореновић.

Својим деловањем и улагањем у заједницу, НИС је у протеклој деценији  кроз програм  «Заједници заједно“  уложио више  од милијарду динара у реализацију више од 900 пројеката у градовимаа и општинмаа широм Србије. Само у општину Кањижа компанија је кроз друштвено одговорне пројекте уложила преко 51 милион динара и допринела реализацији  92 пројекта.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд