Заједници заједно

Са циљем да се унапреди квалитет живота у локалним заједницама у којима послујемо,сваке године спроводимо програм ЗАЈЕДНИЦИ ЗАЈЕДНО. У оквиру програма се већ трећу годину спроводи Јавни конкурс који се реализује у сарадњи са 11 локалних самоуправа.

НИС традиционално подржава Панчевачки џез фестивал у оквиру програма "Заједници заједно"
НИС традиционално подржава Панчевачки џез фестивал у оквиру програма „Заједници заједно“

На овогодишњем фестивалу учествују престижни светски и домаћи џез уметници попут гитаристе Џона Скофилда,  џез пијанисткиње и композиторке Мајре Мелфорд, легендарног  италијанског  трубача  Енрикеа Рава и многих других. У домаћој понуди између осталог, представљају се уметници попут састава Sound sculptures, бенда  чувеног џез пијанисте и члана Биг бенда РТС-а  Ивана Алексијевића, као и Лазар Тошић  квартер и Марко Ђорђевић.

НИС  традиционално подржава овај музички фестивал  са циљем да допринесе развоју и промоцији културних вредности и развоју града Панчева у складу са својим корпоративним слоганом“ Будућност на делу“.

Програм “Заједници заједно” осмишљен је са циљем унапређења квалитета живота и развоја локалних заједница у којима НИС послује. Компанија већ осму годину заредом успешно реализује и подржава друштвено одговорне пројекте у 11 градова и општина:  Београд, Нови Сад, Ниш, Чачак, Панчево, Зрењанин, Кикинда, Нови Бечеј, Житиште, Кањижа и Србобран.

У овој секцији:

 •  

  Енергија спорта

  Подршка професионалном и дечјем спорту, промоција здравог начина живота

 •  

  Енергија знања

 •  

  Култура без граница

  Подршка културним манифестацијама и пројектима

 •  

  Заједници заједно

  Јавни конкурс у регионима у којима НИС послује

 •  

  Филантропија и волонтеризам

 •  

  Мапа социјалних инвестиција