Наши људи

Стручност и мотивација запослених су кључни фактори успеха наше компаније и њеног ефикасног пословања. Поносни смо што су са нама врхунски професионалци, спремни да одговорно и са знањем приступе сваком, па и најзахтевнијем задатку. Наше колеге су прави тимски играчи који заједнички остварују упечатљиве резултате.

nis_karijera_nasi_ljudi

Сваки посао се може унапредити и ја се увек питам – може ли ово функционисати боље?

Горан је дошао у Рафинерију нафте Панчево пре 17 година. Започео је као дестилатер, а сада обавља послове спољног оператера. Током последњих неколико година предложио је десетак корисних предлога и идеја за унапређење рафинеријског процеса, од којих су три реализоване и доносе уштеде које се мере десетинама хиљада евра.

– Рафинеријска производња је одлично поље за иновативни рад. Драго ми је што смо као Компанија, са проширеном мотивацијом за све запослене, ушли у програм „Ја имам идеју“*. Добро је што је предвиђена и примамљива материјална стимулација за оне чије ће се идеје применити у пракси. Сви моји досадашњи предлози, усмерени су на унапређење и остваривање уштеда у процесу рафинеријске прераде.

https://www.nis.eu/wp-content/uploads/2015/03/milena-duncic.png

Милена Дунчић

главни специјалиста за аналитику и геолошку интерпретацију у Блоку „Истраживање и производња“

– Суштина сваког успешно обављеног задатка је добар тимски рад, сваки члан тима, на свој начин, доприноси професионално обављеном послу. Могућност усавршавања у различитим областима геологије, у склопу нафтно-геолошких истраживања, добро је организована у „Научно-технолошком центру НИС-Нафтагаса“ у виду различитих програма, курсева, обука, семинара или конгреса. Питање је само како најбоље ускладити време потребно за стручно усавршавање, са тренутним пословима који се обављају, како би резултати били још бољи.

https://www.nis.eu/wp-content/uploads/2015/03/mladen-ujvari.png

Младен Ујвари

водећи инжењер инспекције за машинство у Блоку „Прерада“

– Да бисмо били успешни у послу који обављамо потребна су нам специфична знања, затим велика упорност и професионализам. Компанија много улаже у развој кадрова. Ко жели да се професионално развија то свакако може и да уради путем многобројних стручних и организационих обука. У Блоку „Прерада“ имамо добре раднике и једино њиховим изузетним ангажовањем и тимским радом могуће је реализовати велике послове.

https://www.nis.eu/wp-content/uploads/2015/03/marina-petrovic.png

Марина Петровић

точилац на бензинској станици „Ражањ“, Блок „Промет“

– Важну улогу у стицању пословног успеха, према мом мишљењу, игра отвореност ка новим знањима, максимално поштовање правила пословања Компаније, као и лична одговорност. Успешно пословање Компаније требало би да буде циљ сваког запосленог. Моја је велика срећа што сам почела да радим у колективу у ком се негују добри односи и чији су чланови имали довољно разумевања током обуке новозапосленог. Рад на бензинској станици никако није индивидуалан, већ је умногоме тимски. Уз обуке које су нам дате створена је и већа могућност за професионални развој. Сходно томе, сваки напредак и позитиван резултат увек је испраћен од стране руководилаца.

https://www.nis.eu/wp-content/uploads/2015/03/dusko-sladojevic.png

Душко Сладојевић

инжењер специјалиста у Блоку „Енергетика“

– Многобројни прековремени сати током изградње и пуштања у рад нових постројења понекад су напорни, али када постројење „оживи“ и добијемо производе задовољавајућег квалитета,  заборавља се све што је било тешко, а остаје осећај задовољства, како због постигнутих резултата, тако и због припадности Компанији која пружа могућност за учење нових технологија и за потврђивање сопствених квалитета. Ми, појединци, треба да искористимо све што се у оваквој компанији нуди и наставимо свој професионални развој. Могућности за стицање нових знања и даље има. На нама је да их не пропустимо!

https://www.nis.eu/wp-content/uploads/2015/03/mia-jesic.png

Миа Јешић

специјалиста за сарадњу са образовним институцијама у Функцији за организациона питања

– Верујем да појединац може да оствари свој потенцијал, уколико се квалитетно и континуирано ангажује на личном унапређењу. Такву мисију је могуће постићи само уколико човек има довољно мудрости да препозна праве прилике и довољно храбрости да их искористи. Нашој компанији сам захвална што нам пружа такве прилике.

У овој секцији:

 •  

  Активни конкурси

  Погледајте понуду слободних радних места

 •  

  Пријава за базу кандидата

  Пошаљите нам своју биографију

 •  

  Тренинг и развој

  Непрестано развијамо професионалне вештине запослених

 •  

  Студентска пракса

  Пружамо студентима да стекну своја прва практична искуства

 •  

  Наши људи

  Сазнајте шта наши запослени кажу о раду у компанији

 •  

  Одговорност према запосленима

  Запосленима у НИС-у је обезбеђен је висок ниво социјалне заштите

 •  

  Ја имам идеју