НИС шанса

НИС у оквиру своје корпоративне друштвене одговорности и у сарадњи са локалним самоуправама, реализује нову фазу програма „НИС шанса“.

nis-sansa

Реализацијом програма „НИС шанса“, НИС негује традицију запошљавања младих започету 2010. године програмом Републике Србије – „Прва шанса“. Из овог програма, 2012. године, развио се програм „НИС шанса“, прилагођен нашим потребама, који се реализује у сарадњи са партнерима – Аутономном Покрајином Војводина и локалним самоуправама.

До сада је по програму „НИС шанса“ запослено преко 660 кандидата.

Запошљавање младих са тек завршеном средњом школом или факултетом, без радног искуства, има за циљ да изгради стручан кадар, чиме се осигурава дугорочан развој Компаније. До сада је по програму „НИС шанса“ запослено преко 660 кандидата. Наши запослени долазе из преко 20 различитих градова, са 17 различитих факултета и преко 10 различитих струка средњих техничких школа. Чињеница на коју смо нарочито поносни јесте да је преко 80 одсто кандидата пронашло своје место у нашем тиму.

https://www.nis.eu/wp-content/uploads/2013/11/nikola-samsal.png

Никола Шамшал

координатор за развој и оптимизацију ХР процеса, Функција за организациона питања Програм „НИС шанса”, као увод у корпоративно окружење, уз право менторство, пружа потребно искуство и чини нас спремнима да одговоримо на задатке које бизнис пред нас поставља. Имајући у виду комплексност Компаније и процеса који се у оквиру ње обављају, сматрам да је овај програм прави пут за улазак у свет професионалаца.

https://www.nis.eu/wp-content/uploads/2013/11/jovana-mihajlov.png

Јована Михајлов

инжењер Лабораторије, „Нафтагас – Нафтни сервиси” д.о.о. Нови Сад „НИС шанса“ пружа младима, који по први пут ступају у радни однос, доста нових сазнања. Током 12 месеци, колико Програм траје, стиче се основа за даље усавршавање. Учествујући у овом програму стекла сам нова искуства и вештине које ће ми користити и у каснијем раду. Морам напоменути да сам имала срећу да сарађујем са особама које поседују огромно искуство и спремне су да га безусловно поделе. Веома сам захвална што је и мени пружена једна нова шанса у оквиру „НИС шансе“

https://www.nis.eu/wp-content/uploads/2013/11/tomislav-kolaric.png

Томислав Коларић

млађи инжењер за аутоматизацију, метрологију и регулацију, Блок „Истраживање и производња” Прелазак са истраживачког рада на докторским студијама на ФТН-у у радно окружење у НИС-у, омогућио ми је да своје прво радно искуство ван образовних институција стекнем у великој компанији са савременим приступом пројектима и у интернационалном окружењу. Сматрам да је ово искуство веома значајно због пројеката на којима се ради као и због могућности константног личног и професионалног напредовања. Сам програм „НИС шанса“ је одлично конципиран, јер нам даје могућност да учимо из различитих области нафтне индустрије и полако нас уводи у систем НИС-а. Након завршеног програма био сам спреман за већу одговорност и стекао довољно искустава за даљи рад на пројектима

https://www.nis.eu/wp-content/uploads/2013/11/jovica-zivanovic.png

Јовица Живановић

координатор за пројектовање организације, Функција за организациона питања – За програм „НИС шанса” сам чуо од професора и колега са факултета који су већ путем овог програма радили у НИС-у. Овај програм ми је омогућио да професионалне вештине стичем и развијам у оквиру једне од највећих, а уједно и најуспешнијих Компанија како у Србији тако и у региону. У периоду од годину дана, колико траје програм, био сам у могућности да се упознам са великим бројем различитих активности и процеса, који се обављају у склопу једног овако сложеног система, као и да радим у изузетном тиму, што ми је дефинитивно помогло у даљем професионалном развоју. За мене лично један од главних бенефита програма је и то што сам био у могућности да велики део теоријског знања, стеченог на факултету, директно проверим и применим у пракси.

У овој секцији:

 •  

  Активни конкурси

  Погледајте понуду слободних радних места

 •  

  Пријава за базу кандидата

  Пошаљите нам своју биографију

 •  

  Тренинг и развој

  Непрестано развијамо професионалне вештине запослених

 •  

  Систем бенефиција

  Развој и мотивација запослених

 •  

  НИС шанса

  Програм запошљавања за кандидате без радног искуства

 •  

  Студентска пракса

  Пружамо студентима да стекну своја прва практична искуства

 •  

  Наши људи

  Сазнајте шта наши запослени кажу о раду у компанији

 •  

  Одговорност према запосленима

  Запосленима у НИС-у је обезбеђен је висок ниво социјалне заштите

 •  

  Ја имам идеју