Студентска пракса

НИС кроз програм „Студентска пракса“ пружа прилику најбољим студентима да своја прва практична искуства стекну у динамичном и интернационалном окружењу.

nis_karijera_studentska_praksa

Ова пракса се организује сваке године, у летњим месецима, за студенте завршних година образовних установа Републике Србије и међународних акредитованих образовних институција.

НИС пружа прилику најбољим студентима да своја прва практична искуства стекну у динамичном и интернационалном окружењу

Уз константан надзор својих ментора, стотинак студената сваке године добије прилику да у нашој компанији направи прве кораке у свом професионалном развоју. Ови млади људи својим идејама и новим приступом пословању доприносе Компанији, док сами од искуснијих колега усвајају драгоцене савете за даљи развој каријере.

https://www.nis.eu/wp-content/uploads/2013/11/ana-svilar.png

Ана Свилар

стручни сарадник за корпоративни бренд, Функција за односе с јавношћу и комуникације

– Прилику да стекнем своје прво професионално искуство из области маркетинга добила сам одмах након мастер студија, кроз праксу у НИС-у. Након три месеца, мноштва утисака, почетних пројеката и изазова у Дирекцији за корпоративни маркетинг, добила сам „НИС шансу”. Током приправничког рада у НИС-у, стекла сам драгоцено професионално искуство. Динамична пословна свакодневница пружа ми могућност за непрекидно усавршавање, како кроз свакодневне задатке и пројекте тако и кроз комуникацију са колегама и партнерима.
И данас, после скоро три године рада у Компанији, као стални члан тима Дирекције за корпоративни маркетинг, враћам се на исту водиљу као и првог дана – сваки дан је ШАНСА – шанса да научим нешто ново и од изазова створим прилике.

https://www.nis.eu/wp-content/uploads/2013/11/jelena-kalinic.png

Јелена Калинић

координатор за развој и оптимизацију ХР процеса, Функција за организациона питања

– Програм летње праксе, који се показао као успешан начин за ангажовање студената, је један од најефикаснијих начина увођења будућих запослених у послове који предстоје. Оптималан период адаптације и подршка квалитетних ментора учинили су ме спремнијом и сигурнијом за свој први посао. Охрабрила бих све студенте да се пријаве на Програм и дају себи шансу да у наредном периоду постанемо колеге.

https://www.nis.eu/wp-content/uploads/2013/11/Marijana_D.png

Маријана Девић

специјалиста за тренинг, Функција за организациона питања

– Као апсолвент мастер студија Универзитета у Новом Саду, Одсека за психологију, конкурисала сам за програм „Студентска пракса“. Желела сам да стекнем искуство из области ХР-а у Компанији која велику пажњу посвећује континуираном развоју и професионалном усавршавању својих запослених. Тромесечну праксу сам успешно завршила у Сектору за тренинг и развој, а потом и једногодишњи програм „НИС шанса“. Након две године од мог првог сусрета са компанијом НИС, са задовољством могу да се похвалим да сам, захваљујући постојању програма „Студентска пракса“ и „НИС шанса“, као и свом личном залагању, и данас члан тима Сектора за тренинг и развој.

У овој секцији:

 •  

  Активни конкурси

  Погледајте понуду слободних радних места

 •  

  Пријава за базу кандидата

  Пошаљите нам своју биографију

 •  

  Тренинг и развој

  Непрестано развијамо професионалне вештине запослених

 •  

  Систем бенефиција

  Развој и мотивација запослених

 •  

  НИС шанса

  Програм запошљавања за кандидате без радног искуства

 •  

  Студентска пракса

  Пружамо студентима да стекну своја прва практична искуства

 •  

  Наши људи

  Сазнајте шта наши запослени кажу о раду у компанији

 •  

  Одговорност према запосленима

  Запосленима у НИС-у је обезбеђен је висок ниво социјалне заштите

 •  

  Ја имам идеју