Акција „Спортом против насиља“ одржана у Малом Зворнику уз подршку НИС-а

У Основној школи "Бранко Радичевић" у Малом Зворнику одржана је акција “Спортом против насиља” коју организују НИС, Тениски савез Србије (ТСС) и Министарство просвете, науке и технолошког развоја.

НИС подржао акцију "Спортом против насиља" у Малом Зворнику
НИС подржао акцију „Спортом против насиља“ у Малом Зворнику

Деца су имала прилику да у присуству стручног тренера науче правила тениса, користећи опрему прилагођену њиховом узрасту.

Циљ акције „Спортом против насиља“ је популаризација спортских вредности, културе ненасиља и фер плеја у спорту као изузетно важног елемента у здравом развоју деце.

Као вишегодишњи генерални спонзор ТСС-а, компанија НИС се на овај начин активно укључила у промоцију здравог начина живота и у анимирање младих талената у оквиру своје корпоративне стратегије „Будућност на делу“.

Акција „Спортом против насиља“ спроводи се већ  трећу годину заредом и до сада је праве спортске вредности кроз тенис стекло преко 20.000 малишана широм Србије, а тениски караван наставиће да обилази  градове широм наше земље све до децембра 2016. године.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд