Акција “Спортом против насиља” посетила Житиште

Акција «Спортом против насиља» одржана је ове недеље у Основној школи «Свети Сава» у Житишту.

Школа тениса у Житишту
Школа тениса у Житишту

Велики број основаца, уз помоћ стручних тренера, учило је прве тениске кораке на мини терену, уз рекете који су прилагођени њиховом годишту и лакше лоптице.

Свим учесницима акције уручене су специјалне медаље и дипломе као знак захвалности на подршци и фер плеју. НИС као вишегодишњи генерални спонзор ТСС-а, у оквиру свог слогана “Будућност на делу” и стратегије друштвено одговорног пословања, на овај начин активно је укључен  у промоцију здравог живота и анимирања младих талената.

Акцију “Спортом против насиља” у којој је до сада учествовало око 23.000 деце из целе Србије, већ трећу годину за редом успешно организују НИС, Тениски савез Србије(ТСС), Министарство просвете, науке и технолошког развоја и Министарство омладине и спорта, а наредни градови које ће ова акција обићи до краја школске године су  Србобран и Чачaк.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд