Аутомобили FIAT 500 и 1000 пуних резервоара горива – почиње велика наградна игра компаније НИС

Компанија НИС покреће велику наградну игру „Са нама на путу до новог аутомобила“ која садашњим и будућим верним потрошачима НИС-а пружа могућност да освоје вредне награде.

До краја новембра НИС ће доделити укупно два аутомобила марке FIAT 500, док ће 1000 срећних добитника освојити додатне бонус поене на својој „Са нама на путу“ картици лојалности у вредности од 50 литара горива.

Право учешћа у наградној игри НИС-а имају сви потрошачи који на NIS Petrol или GAZPROM бензинским станицама наточе 15 или више литара Eвро премијум БМБ 95, Eвро дизел, односно било коју врсту Opti или премијум G-Drive деривата, и приликом плаћања рачуна искористе своју „Са нама на путу“ картицу. На тај начин, поред могућности да остваре многобројне уштеде које нуди програм лојалности компаније НИС, уз „Са нама на путу“ картицу потрошачима се пружа прилика да учествују у новембарској наградној игри НИС-а и постану добитници вредних награда. Како би узели учешће у наградној игри, потребно је да наградни код који је назначен на исечку рачуна потрошачи пошаљу путем СМС поруке на број 6600. Трошкове за слање поруке оператер наплаћује по регуларној цени.

Сви они који до сада нису постали чланови програма лојалности НИС-а, точењем 15 литара горива на NIS Petrol или GAZPROM бензинској станици могу да добију „Са нама на путу“ картицу лојалности потпуно бесплатно чиме остварују право да учествују у наградној игри.

Своју шансу да освоје аутомобил FIAT 500, или пун резервоар горива, корисници „Са нама на путу“ картице лојалности имаће током два извлачења, и то 15. и 30. новембра.

Као компанија којој је брига о потрошачима на првом месту, НИС наградном игром „Са нама на путу до новог аутомобила“ жели да изрази захвалност као и да награди своје верне потрошаче за указано поверењe, свесна чињенице да је задовољство и лојалност потрошача кључно мерило успеха компаније и главни покретач њеног дугорочног развоја. Управо вођена идејом да је одговорност према потрошачима – темељ садашњег и будућег успеха, НИС годинама уназад развија „Са нама на путу“ програм лојалности који потрошачима омогућава сакупљање бонус поена и остваривање значајних уштеда приликом сваке куповине горива, робе и услуга на NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама.

Више информација о наградној игри „Са нама на путу до новог аутомобила“ доступно је бесплатним позивом на телефон кол центра НИС-а, 08 0000 8888.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд