Заједничка кампања НИС-а и Агенцијe за безбедност саобраћаја

Компанија НИС и Агенција за безбедност саобраћаја организују заједничку кампању на тему безбедности саобраћаја у зимским условима вожње.

На више од 280 бензинских станица НИС-а широм Србије возачима су доступни лифлети са основним правилима безбедне вожње у временским условима који захтевају додатну опрезност за управљачем и управљање возилом које у потпуности прилагођено условима на коловозу.

Лифлети садрже практичне савете за покретање и заустављање возила, списак неопходне опреме међу којима су зимски пнеуматици и ланци, препоруке за кретање возила по коловозу током зимских услова вожње, поступање у случају да је возило блокирано у снегу, као и препоруке стручњака о припремама за пут током зиме. Садржај лифлета можете овде погледати

Дуготрајна успешна сарадња НИС-а и Агенције за безбедност саобраћаја остварује се на основу потписаног протокола. Акција посвећена зимским условима безбедне вожње је само део кровне кампање «Бринемо о вама» током које су у 2016. години реализоване активности посвећене безбедности мотоциклиста, пољопривредника, вожњи у летњим условима, као и «Недеља безбедности у саобраћају», која је окупила више од 800 учесника на предавањима и вежбама.

Кампања о безбедности у саобраћају се реализује у години коју је НИС прогласио Годином HSE-a (Health, Safety, Environment) у компанији, што представља још једну потврду да су брига о здрављу и безбедности међу стратешким приоритетима НИС-а.

Тагови:

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд