Дежурна апотека на бензинској станици НИС-а у Београду

На NIS Petrol бензинској станици „Сава“, једној од најпрометнијих у Београду, почела је са радом дежурна апотека Јанковић чиме је НИС потрошачима, суграђанима као и гостима престонице омогућио да им у сваком тренутку, 24 сата дневно, буду доступни лекови као и пратећа медицинска опрема.

Новоотворена апотека снабдевена је комплетним асортиманом лекова и медицинских средстава, како оних који се могу узети на рецепт, тако и оних који се купују у слободној продаји. Додатно, апотека је опремљена и медицинским помагалима, биљним препаратима, медицинском козметиком, средствима за личну хигијену, као и комплетним асортиманом производа за маме и бебе. Посебна погодност коју нуди ова апотека је и издавање лекова на рецепт војним осигураницима. 

НИС је прва компанија у Србији која је у оквиру своје бензинске станице отворила дежурну апотеку на коју сви заинтересовани могу да рачунају у сваком тренутку, чиме је додатно омогућен комфор како за потрошаче, тако и за све грађане који се нађу у близини.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд