G-Drive Diesel на GAZPROM бензинским станицама у Србији

На свим GAZPROM бензинским станицама широм Србије почела је продаја премијум дизел горива G-Drive Diesel.

Продаја премијум  горива G-Drive Diesel почела је на свим GAZPROM бензинским станицама широм Србије
Продаја премијум горива G-Drive Diesel почела је на свим GAZPROM бензинским станицама широм Србије

Реч је о деривату који се добија од домаћег висококвалитетног дизела Евро 5,  произведеног у модернизованој Рафинерији нафте Панчево у који се додаје комплекс адитива последње генерације. Нови G-Drive Diesel повећава снагу и перформансе мотора и пружа професионалну заштиту система за гориво.

У поређењу са стандардним евро дизелом, употребом унапређеног горива G-Drive Diesel, обезбеђује се ефикасније сагоревање горива, самим тим и већа снага, боља стартност и стабилнији рад мотора.

Поред побољшаних перформанси мотора, G-Drive Diesel пружа и заштиту читавом систему за гориво. Ново гориво садржи и компоненту за заштиту од корозије која смањује ризик од квара и омогућава дужи радни век мотора.

Компанија НИС обезбедила је и додатне погодности за  потрошаче приликом куповине новог премијум дизела. Сви корисници картице лојалности „Са нама на путу“ добијају додатне бонус поене у износу од један одсто за сваки купљени литар G-Drive Diesel, док се уз Супер картицу остварују дупли поени. Kомпанија НИС у наредном периоду планира пласман горива G-Drive Diesel и на GAZPROM бензинске станице у региону.

Више информација о самом гориву, као и тачан списак бензинских станица на којима је гориво G-Drive Diesel доступно, може се пронаћи на интернет страници www.gazprom-petrol.rs Осим тога, купцима је на располaгању и кол центар НИС-а са бројем телефона 0800 008 888. Позивање овог броја је бесплатно.

Модерно опремљене бензинске станице бренда GAZPROM припадају малопродајном премијум сегменту компаније НИС, а поред горива високог квалитета произведеног по највишим европским стандардима, потрошачима су на располагању и широк спектар допунског асортимана, ресторани са бесплатним приступом бежичном интернету, као и богат избор пратећих услуга.

Тагови:

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд