G-Drive Racing тим на Сајму aутомобила у Београду

G-Drive Racing тим, троструки шампион Европске серије Ле Мана у тркама издржљивости и традиционални фаворит тркачког маратона „24 часа Ле Мана“ (FIA WEC), представиће се на штанду компаније НИС на 54. Међународном салону аутомобила.

Ова манифестација ће бити одржана од 22. до 31. марта на Београдском сајму.

Посетиоци Сајма аутомобила имаће прилику да упознају Романа Русинова, главног возача и менаџера G-Drive Racing тима, јединог руског возача – носиоца титуле светског шампиона.

Такође, на штанду НИС-а, у хали 4 Београдског сајма, биће изложен тркачки болид екипе G-Drive Racing – прототип Oreca. Тркачко возило опремљено је атмосферским мотором Nissan V8, запремине 4,5 литра, што возачу ставља на располагање око 490 коњских снага. Са масом од 900 кг, прототип развија брзину до 340 км/час. Сви љубитељи аутомобилизма биће у могућности да сазнају више о тиму који ове године креће у поход на четврту шампионску титулу у Европској серији Ле Мана, а G-Drive Racing тим ће стартовати и на тркачком маратону „24 часа Ле Мана“ са намером да се попне на први степеник победничког постоља.

Званично гориво G-Drive Racing тима је премијум G-Drive које, захваљујући активним компонентама последње генерације, омогућава побољшане перформансе мотора као и професионалну заштиту система за гориво. Oвај премијум дериват доступан је и потрошачима у Србији и региону, на свим NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама.

Посетиоци Сајма аутомобила имаће прилику да упознају Романа Русинова, главног возача и менаџера G-Drive Racing тима, јединог руског возача – носиоца титуле светског шампиона.

НИС ће у оквиру свог штанда све посетиоце Сајма такође упознати и са предностима које нуди „Са нама на путу“ програм лојалности, који омогућава сакупљање бонус поена, а самим тим и остваривање значајних уштеда приликом сваке куповине горива, робе и услуга на свим NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама. Поред тога, сви заинтересовани ће имати прилику да сазнају више информација о додатним погодностима програма које је водећа нафтна компанија на домаћем тржишту развила у сарадњи са Сбербанк Србија, а реч је o платној „Са нама на путу“ картици лојалности која пружа могућност плаћања на одложено, до 45 дана, горива и додатног асортимана у оквиру највеће малопродајне мреже нафтних деривата на домаћем тржишту.

Сајамски програм компаније НИС на овогодишњем Међународном салону аутомобила биће обогаћен и представљањем предности НИС-ове корпоративне картице, која по својим карактеристикама одговара највишим европским стандардима за услуге безготовинског плаћања.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд